İşte Benim Stilim Final Detayları (İŞTE BENM STİLİM BİRİNCİSİ)

İşte Benim Stilim Final Detayları (İŞTE BENM STİLİM BİRİNCİSİ)

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen yarışma programı İşte Benim Stilim Birincisi kim oldu haberimizde. İşte Benim Stilim Kim Kazandı, dün gece neler yaşandı. İşte detaylar

Ekranların sevilen yarışma programı İşte Benim Stilim Birincisi kim oldu haberimizde. İşte Benim Stilim Kim Kazandı, dün gece neler yaşandı. İşte detaylar... İşte Benim Stilim Büyük Final'de Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter'le 3 Nisan Cuma akşamı ekrana geldi. İşte Benim Stilim birincisinin belirlendiği gecede 100 bin liralık ödülü kazanan olmak için Nazlı Hamarat , Zeynep Öztürk , Emel Özkızıltaş ve Çiğdem Çelik yarıştı. Kıyasıya yarışın ardından yapılan oylama ile final gecesinde birinciliğe ve hayallerine kavuşan isim Emel Özkızıltaş oldu. Detaylar haberimizde.

İşte Benim Stilim 'de 2. olan isim Zeynep Öztürk.

İşte Benim Stilim 'de 3. olan yarışması Nazlı Hamarat oldu

İşte Benim Stilim 'de 4. olan isim Çiğdem Çelik

İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİSİ EMEL ÖZKIZILTAŞ OLDU!

HEYECANLA GEÇEN SMS GECESİ


İşte Benim Stilim Final bölümünde konsept olarak 'gala' seçildi. Yarışmacılara 'Galaya gitseniz nasıl giyinirdiniz?' konseptinin uygulandığı final bölümünde, SMS sahnesi oldukça heyecanlı ve kritikti. Birbirinden şık yarışmacılar heyecanla sonucu bekledi. Sonuç açıklandığında ise Emel sevinçten göz yaşlarına boğuldu.

TV8 İŞTE BENİM STİLİM İZLE

TV8 CANLI YAYIN İÇİN TIKLA

İşte Benim Stilim Final Detayları (İŞTE BENM STİLİM BİRİNCİSİ)

4 Nisan Cumartesi günü Tv8 yayın akışında sabah ve akşam kuşağı bilgileri; Bu akşam Tv 8 ekranlarından en çok izlenilen yarışmalardan biri olan Survivor yeni bölüm yayınlanacaktır. Survivor 24. bölüm ile cumartesi akşamı yine reyting rekorları kıracak gibi. Yeni yarışmalarla devam eden Survivor All Star yeni bölüm saat 20:00'dan itibaren ekranlarda olacak.

TV8 YAYIN AKIŞI

07:00Disney Çocuk Kuşağı

08:15Ütopya

10:308deSekiz

11:30Arda'nın Mutfağı

12:30KOMEDİ TÜRKİYE

15:15Ayrılsak da Beraberiz

17:15Maral: En Güzel Hikayem

20:00Survivor All Star (Yeni Bölüm)

23:153 Adam (Canlı)

01:15Bay Tahmin

03:05Ütopya

04:15Oynat Bakalım

05:45Çok Güzel Hareketler Bunlar

TV8 FREKANS BİLGİLERİ

Türksat 4A Uydusu nbsp;

Frekans: 12346 MHz

Polarizasyon: Yatay (Horizontal) nbsp;

Symbol Rate: 9600 Ksym/s

Fec: 3/4 nbsp;

İşte Benim Stilim birincisi belli oldu. 12 hafta süren İşte Benim Stilim büyük finalinde 100 nin liranın sahibi açıklandı. İşte Benim Stilim 1.si kim oldu? İşte Benim Stilimde dün akşam büyük final heycanı yaşandı (3 Nisan İşte Benm Stilim) kim Kazandı. Dün akşamki konuk sanatçı Bengü'ydü. Bengü yepyeni şarkıalrıyla stüdyodakileri ve ekranları başındakileri coşturdu. Birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek geceye renk kattı. İşte Benim Stilim'in 3. sezon yarışmacıları da dün yarışamdaydı. Fragmandan gözüktüğüne göre İşte Benim Stilim 3. sezonda çok rekabetli geçecek. İşte Benim Stili Birincisi kim, yarışmayı büyük ödülü kim kazandı hepsini haberimizin detayından öğrenebilirsiniz.

İşte Benim Stilim Final Detayları (İŞTE BENM STİLİM BİRİNCİSİ)

TV8'in izlenme rekorları kıran stil ve tarz programı "İşte benim stilim" 3 Mart Cuma gecesi final bölümüyle ekranlara geldi. nbsp; İşte benim Stilim finalinde birinciyi SMS'ler belirledi. Yarışmanın izleyicileri en stil kadını belirlemek için destekledikleri yarışmacıya SMS'le destek verdiler. İşte benim stilim 2. sezon finalinde ilk elenen isim belli oldu. İşte benim stilim finalinde ilk elenen isim İlbige Uzun oldu. İlbige, İşte benim stilime veda etti… İşte benim stilim büyük finalde 4 yarışmacı kaldı. Nazlı Hamarat, Çiğdem Çelik, Zeynep Öztürk, Emel Özkızıltaş son 4'e kalan yarışmacılar oldu. Bu 4 yarışmacıdan biri bu gece büyük ödülün sahibi olacak. "İşte Benim Stilim Gala Gecesi" konuk jüri üyesi Bengü! Bengü yorumlarıyla ve şarkılarıyla programa renk kattı. Bengü İşte Benim Stilim gala gecesinde en son ve biririnden güzel şarkılarını seslendirdi.

İşte Benim Stilim'de sürpriz yarışmacı

Tv 8 ekranında yayınlanan İşte Benim Stilim'in dün yayınlanan bölümünde, 2005 yılının popüler yarışması 'Gelinim Olur Musun?'un adından söz ettiren gelini Sinem Umaş, İşte Benim Stilim'e yarışmacı olmak için podyuma çıktı. 3 jüriden de onay alan Sinem yeni sezon İşte Benim Stilim yarışmacısı oldu. 3 Nisan Cuma akşamı İşte Benim Stilim Final gecesiyle ekrana gelecek. Yarışma ara vermeden üçüncü sezonuna devam edecek. Öykü Serter'in sunumuyla yayınlandığı her bölümle izleyenleri ekranlara kilitleyen İşte Benim Stilim'e bugün herkesi şaşırtan bir yarışmacı geldi. 2000'li yılların popüler yarışması olan 'Gelinim Olur Musun?' yarışmacısı olan Sinem Umaş, muhteşem değişimiyle İşte Benim Stilim podyumuna çıktı.

TV8'in sevilen tarz programı İşte Benim Stilim 2. sezon bu gece saat 20'de nbsp;final bölümüyle ekrana gelecek. İşte Benim Stilim yine bu gün saat 15:00 de 3. sezonuyla hayranlarına merhaba diyecek. İşte Benim Stilim 3. sezonda 19 yarışmacı en stil kadın olmak için yarışacak. Hafta içi her gün yayınlanacak olan İşte Benim Stilimde yine Cuma geceleri eleme heyecanı yaşanacak.

İşte Benim Stilim Final Detayları (İŞTE BENM STİLİM BİRİNCİSİ)

İşte Benim Stilim Final Detayları (İŞTE BENM STİLİM BİRİNCİSİ)

Peki İşte Benim Stilimde 3. sezon yarışmacılar kimler? İşte Benim Stilim 3. sezon yarışmacılarının isimleri: Melis Saman Gözde Bozacı Elif Çiftçi Buse Taşcı Sevgi İnci Kılınç Merlin Terrane Pelin Yaz Aybüke Armağan Cansu Nur Çufal Nimet Çete Tümay Tali Gülsüm Tepe Yağmur Güneş Toprak Gülşah Yılmaz Armağan Güngör Hülya Dinç Cansu Eğinovası Çağla Somuncu Ezgi Ünal

İşte Benim Stilim Final Detayları (İŞTE BENM STİLİM BİRİNCİSİ)


Acun Ilıcalı'ya 'İşte Benim stilim' cezası

RTÜK uzmanları, programda yarışma formatından çıkılarak reyting uğruna insan onurunun hiçe sayıldığı kanaatine vardıRadyo ve Televizyon Üst Kurulu, 'İşte Benim Stilim' isimli yarışma nedeniyle Tv8'e ceza kesti. Vatandaşlardan gelen 561 şikâyeti değerlendirip programı mercek altına alan RTÜK uzmanları, programda yarışma formatından çıkılarak reyting uğruna insan onurunun hiçe sayıldığı kanaatine vardı. 23-24 Ocak tarihlerinde yayınlanan program için kanala, bir önceki ayın reklam gelirlerinin yüzde 1'i oranında para cezası kesildi.

İşte Benim Stilim Final Detayları (İŞTE BENM STİLİM BİRİNCİSİ)

Bu Tarz Benim'in ismi İşte Benim Stilim oldu

TV8 ve Show Tv arasında mahkemelik olan Bu Tarz Benim savaşında kanallar mahkemenin kararlarını uygulamaya başladılar. TV8, mahkeme kararı doğrultusunda ' Bu Tarz Benim' olan programının ismini 'İşte Benim Stilim' olarak değiştirdi.Show TV'de ise programın ismi aynı kalırken içerikte değişikliğe gidildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...