Trabzonspor'da zararın eşiğinden dönüldü

Trabzonspor'da zararın eşiğinden dönüldü

SPOR Haberleri

Ginelinin alacağı garanti ücretler nedeniyle sıkıntı yaşayan bordo-mavililer, bu hamle ile sezon sonu oyuncunun satışı için de elini güçlendirdi

Kadro dışı kalmasının ardından sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Kevin Constant'ın affedilmesiyle birlikte Gineli oyuncunun yeniden takımla çalışmalara başlayacak olması, bordo-mavili kulübü büyük bir mali yükten kurtardı. Futbolcu hakkında, Teknik Direktör Ersun Yanal ile bir görüşme yapan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Constant'ın takımla birlikte antrenmanlara çıkması, takım kadrosu içinde yer alması oyuncunun ekonomik konumu açısında bizim için önemli. Oynatıp-oynatmamak ise senin elinde. Kararına saygılıyız hocam" diyerek deneyimli teknik adamı ikna ettiği, bunun üzerine ise Yanal'ın oyuncunun yeniden takımla birlikte çalışmalara katılmasına izin verdiği öğrenildi.
Feshetmeye hazırdı
Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan Kevin Constant, takımla birlikte çalışma hakkı bulunmasına rağmen, kadro dışı kalmasıyla mutsuz olduğu bordo-mavili kulüple sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyordu. Gineli oyuncunun avukatı ile İstanbul'da uzun süreli yapılan görüşmenin ardından hem oyuncu hem de avukatı ikna edilerek bu futbolcunun kadro dışı kalma sürecini uzatmışlardı. Constant'ın alacağı garanti ücretler nedeniyle sıkıntı yaşayan bordo-mavililer, oyuncunun affedilmesiyle birlikte sezon sonu satışı konusunda elini güçlendirmiş oldu.
Toplantı bugün yapılıyor
Trabzonspor'un Gelişimi ve Geleceği, konulu toplantı, bugün saat 10.00'da Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezi'nde başlayacak. Divan Kurulu Başkanlığı, kentteki tüm sivil toplum örgütleri, basın mensupları ve sporla ilgili kurumlara davet yazısı gönderdi. Divan Kurulu Başkanı Sürmen de kulübün sorunlarının ele alınıp çözüm üretmeye çalışılacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...