NBA'de Türkler kozlarını paylaşıyor!

NBA'de Türkler kozlarını paylaşıyor!

SPOR Haberleri

NBA'de Memphis Grizzlies ile Oklahoma City Thunder karşı karşıya geldi. FedEx Forum'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Memphis 100-92 kazandı

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Memphis Grizzlies ile Oklahoma City Thunder karşı karşıya geldi. FedEx Forum'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Memphis 100-92 kazandı.Oklahoma City mücadeleye hücumda Enes'in etkili performansıyla iyi başladı ancak NBA'in en iyi savunma takımlarından biri olan Memphis, savunmasını daha konsantre yapmaya başlayınca maçın çizgisi değişmeye başladı. Memphis, devreye 6 sayı farkla önde gitti. Savunmadaki çizgisini bozmayan Memphis, hücumda tıkanmaya başladı ve maç NBA standartlarına göre daha düşük skorda devam etti. Oklahoma, tüm çabalarına karşın mücadeleyi kaybetmekten kurtulamadı.Oklahoma City'de forma giyen Milli pivotumuz Enes Kanter, 24 sayı 17 ribaunt ile bir kez daha takımının en iyi ismi oldu. Russell Westbrook, 18 sayı 7 ribaunt 7 asit ile mücadele etti.


Memphis Grizzlies'te maçın yıldızı 19 sayı 6 ribaunt 5 asist ile İspanyol pivot Marc Gasol oldu. Jeff Green 22 sayı, Zach Randolph 14, Mike Conley ile Courney Lee 13'er sayıyla oynadı.Öte yandan, Ömer Aşık'ın 4 sayı 11 ribaunt ile oynadığı maçta New Orleans Palicans, Sacramento Kings'i 101-95 mağlup ederek Oklahoma City ile aralarındaki galibiyet farkını yarım galibiyete indirdi. 5 maç kala Batı'da playoff yarışı da kızışmış oldu.


BU GECE NBA'DE ALINAN TÜM SONUÇLAR ŞÖYLE:


Indiana Pacers 93-74 Charlotte Hornets
Washington Wizards 101-87 NY Knicks
Milwaukee Bucks 110-101 Boston Celtics
Brooklyn Nets 114-109 Toronto Raptors
Chicago Bulls 88-82 Detroit Pistons
Orlando Magic 97-84 Minnesota Timberwolves
San Antonio Spurs 123-93 Denver Nuggets
Portland Trail Blazers 107-77 Los Angeles Lakers


kaynak:sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...