Trabzonspor'da kritik gün

Trabzonspor'da kritik gün

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da Divan Kurulu Başkanlığı'nın kulübün sorunlarını masaya yatıracağı, çözüm önerilerini tartışacağı toplantı bugün yapılacak.

Trabzonspor'da Divan Kurulu Başkanlığı'nın kulübün sorunlarını masaya yatıracağı, çözüm önerilerini tartışacağı toplantı bugün yapılacak.Bordo-mavili yönetimin Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen'e tepki olarak katılmayacağını açıkladığı toplantıda muhalefetin önde gelen isimlerinin konuşacağı öğrenildi.Trabzonspor'un Gelişimi ve Geleceği konulu toplantı saat 10.00'da Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezi'nde başlayacak. Divan Kurulu Başkanlığı, kentteki tüm sivil toplum örgütleri, basın mensupları ve sporla ilgili kurumlara davet yazısı gönderdi.


Sürmen yanıt verecek


Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise yönetim kurulunu mahkemeye veren, genel sekreteri hakkında suç duyurusunda bulunan bir kişinin Divan Kurulu Başkanı seçildikten sonra tüm bu suçlamalarını geri alması gerektiğini, aksi takdirde hiçbir temasları olmayacağını söyledi. Hacıosmanoğlu, bu nedenlerden dolayı toplantıya da yönetim kurulu olarak temsilci göndermeyeceklerini belirtti.Divan Kurulu Başkanı Sürmen'in Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bu sözlerine bugünkü konuşmasında yanıt verebileceği öğrenildi.


Kaynak: nbsp;Milliyet


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...