TIME'dan PKK propagandası

TIME'dan PKK propagandası

DÜNYA Haberleri

Amerika merkezli TIME dergisi bu hafta, 'Yeni Ortadoğu'da dolaşmak' başlığı ile terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye katılan kadınları kapağına taşıdı.

Dergi, resmi Twitter ve Instagram hesabından da paylaştığı fotoğraflarda, terör örgütüünn propagandasını yapan ifadelere yer verdi. Dergi, 18 yaşındaki bir kadının fotoğrafını yayınlayarak, "IŞİD'e karşı savaşan bu kadın, 'karizmatik lider' Abdullah Öcalan tarafından kurulan PKK saflarında" notuyla paylaştı. Derginin "Türkiye'de uzun yıllar bağımsızlık savaşı veren milliyetçi bir hareket olan PKK, şimdilerde IŞİD'e karşı mücadele veriyor" ifadeleri ise, okuyucuların ve Instagram kullanıcılarının tepkisini çekti. Kullanıcılardan birisi, "PKK milliyetçi bir hareket değil, terörist bir harekettir" şeklinde tepkisini ortaya koydu. Terör örgütü IŞİD'e karşı mücadeleyi başka bir terör örgütü olan PKK'ya katılan kadınlar üzerinden veren dergide, 18 ve 20 yaşlarındaki kadınların, ailelerini karşılarına alarak terör örgütü PKK'ya katılımları, bir mücadeleymiş gibi servis edildi. nbsp;
KAYNAK: YENİ ŞAFAK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...