Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dany'nin takım arkadaşına Jose kancası!

Dany'nin takım arkadaşına Jose kancası!

SPOR Haberleri

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Evian'ın Danimarkalı futbolcusu Daniel Wass için sürpriz iddia var

nbsp;Fransa Ligue 1 ekiplerinden Evian'ın Danimarkalı futbolcusu Daniel Wass için çok sürpriz bir iddia geldi. 25 yaşındaki futbolcunun Chelsea menajeri Jose Mourinho'nun yakın markajında olduğu öne sürülüyor.Galatasaraylı Dany Nounkeu'nun da kiralık olarak formasını giydiği Evian'ı adeta sırtlayan yetenekli futbolcunun gelecek sezonda rotasının İngiltere olacağı ve Mourinho'nun bir ilgisi olduğu vurgulandı.Fransız basınında yer alan haber kısa sürede İngiliz basınında manşetleri süslerken, Chelsea'nin yanı sıra Liverpool'un da oyuncunun performansını yakından takip ettiği bildirildi.


10 gol 4 asistlik sezon performansı bulunan Daniel Wass konu hakkında yaptığı açıklamada, "Daha fazla ilerlemek ve yeteneklerimi daha yüksek bir seviyede göstermek istiyorum. Beni isteyen takımlar Evian'ın isteklerini karşılamak zorunda" dedi.


Kulübüyle olan sözleşmesi 2016'da sona erecek Wass'ın bonservis bedeli 5 milyon euro olarak değerlendiriliyor. Her iki kanatta da ve sağ bekte oynayabilen başarılı futbolcunun yeni takımı şimdiden merakla beklenmeye başlandı.


kaynak:sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...