Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barcelona 80 milyon euro!

Barcelona 80 milyon euro!

SPOR Haberleri

Barcelona, gündemdeki yıldız Paul Pogba için devreye girdi ve 2016 yılı için şimdiden planını yaptı.

Serie A ekiplerinden Juventus forması giyen Paul Pogba'ya, Avrupa'nın devlerinin ilgisi giderek artıyor. Bu kez La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Barcelona devreye girdi.İtalyan basınının iddialarına göre, Barcelona'nın Paul Pogba için 70 milyon euroluk bir bonservis teklifinde bulunacak. FIFA'dan transfer yasağı cezası bulunan Barcelona, bu transferi planlarken 2016 yılını düşünüyor. İspanyol devinin planı; Juventus ile bu yaz transfer sezonunda 70 milyon euro karşılığında anlaşmak. Ardından Fransız yıldız 1 sezon daha Juventus'ta kiralık olarak forma giyecek. 2015-2016 sezonunun sona ermesiyle de Pogba, yeni takımı Barcelona'nın yolunu tutacak.


Ayrıca Barcelona'nın 70 milyon euroya ek olarak, Pogba'nın belli sayıda maçtan daha fazla görev alması halinde Juventus'a 10 milyon euro daha ödemeyi planlıyor.Katalan ekibine yakınlığı ile bilien ''Sport'' gazetesinin iddiasına göre Barcelona, Pogba'yı yaz sezonunda başka takımlar kaptırmak istemediği için böyle bir transfer politikasını tercih ediyor.Juventus ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Paul Pogba ile Chelsea, Paris Saint Germain ve Manchester City de ilgileniyor. nbsp;


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...