Sokak kedisi Bob

Sokak kedisi Bob

DÜNYA Haberleri

Kedi sayesinde uyuşturucu bağımlılığından da kurtulan Bowen, Bob İsimli Sokak Kedisi adıyla hatıralarından oluşan bir kitap yayımladı.

Bir sokak kedisi, James Bowen isimli evsizin hayatını değiştirdi. Sokakta yatarken Bob ismini verdiği sokak kedisiyle arkadaşlık eden Bowen, yalnızlığını kediyle giderdi. Kitap bir anda büyük alaka gördü ve best seller oldu. nbsp;Adam 3 senede kitaptan 500.000 sterlin para kazandı. Bowen, olanca servetine rağmen halen kirası vergi mükelleflerinin paralarıyla ödenen bir evde kalıyor. Daily Mail, Londra'nın kuzeyinde Haringey'deki dairenin kira masrafının 2012'den bu yana 15.500 sterline ulaştığını bildirdi. Bir arkadaşı, "Aldığı kira yardımına bir son vermesi gerektiğini çok iyi biliyor ama bir türlü bu paradan vazgeçemiyor. Ev satın almak için hiç acele etmiyor" dedi. Belediye sözcüsü ise gelir artışı durumunda bir ay içinde kendileriyle temasa geçilmesinin ilgili kişinin sorumluluğunda olduğunu, bildirilmemesinin kanunen suç olduğunu bildirdi. Eroin müptelası olan ve 10 sene sokaklarda yatan Bowen'in hayatı, 2007'de bulduğu sokak kedisiyle değişti.
Sokak kedisi BobSokak kedisi Bob

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...