Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demirtaş'tan Erdoğan'a eleştiri

/ Kaynak: İHA
Demirtaş'tan Erdoğan'a eleştiri

Politika Haberleri  / İHA

HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 400 milletvekili hedefine ilişkin açıklamalrda bulundu.

HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 400 milletvekili hedefine atıfta bulunarak, "Dikkat ederseniz bu sorunları çözmek için 400 istemiyor. Bu sorunlardan bahsetmiyor. Kendisine çok yüz verdiğimiz için 400 istiyor" dedi.

HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Halkların Demokratik Kongresi tarafından düzenlenen Alevi Konferansı'na katıldı. Konferansta konuşan Demirtaş AK Parti'nin mevcut durumdan rahatsız olmadığını iddia ederek, "Türkiye'de eşitlik hukuku, gerilimin tansiyonun düştüğü bir durum gelişirse iktidarları biter. İktidarlarının beslenme kaynağı budur. Musluğu niye kendi elleri ile kapatsınlar. Çözmeyecekler. Ne Kürt'ün yarasına merhem olacaklar ne Alevi'nin. O derde derman geldiği gün ortada AKP kalmamış olacak zaten" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 400 milletvekili hedefine de atıfta bulunan Demirtaş, "Dikkat ederseniz bu sorunları çözmek için 400 istemiyor. Bu sorunlardan bahsetmiyor. Kendisine çok yüz verdiğimiz için 400 istiyor. Sorunlar çözülecekse bir çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...