Milli boksör Bayer adına turnuva düzenlendi

/ Kaynak: AA
Milli boksör Bayer adına turnuva düzenlendi

SPOR Haberleri  / AA

Lenf kanserine yenik düşen milli boksör Bayer adına Yozgat'ta boks turnuvası düzenlendi

Bir süre önce lenf kanseri nedeniyle hayatını kaybeden milli boksör Nagihan Bayer (25) adına Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde boks turnuvası düzenlendi.


Boğazlıyan Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Ömer Aynalı, Boğazlıyan Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvada, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nagihan Bayer'in isminin bundan sonraki yıllarda düzenlenecek turnuvalarla yaşatılacağını söyledi.


Turnuvaya katılımın yoğun olduğunu ifade eden Aynalı, "Genç yaşta kanserle mücadele eden ve aramızdan ayrılan milli sporcu Nagihan Bayer adına 6 ilden 78 sporcunun katılımıyla boks turnuvası düzenledik. Katılım oldukça yoğun oldu. 2 gün sürecek turnuva yarın Türkiye Şampiyonları müsabakalarıyla sona erecek" diye konuştu.


Milli boksörün babası Nafiz Bayer ise turnuvayı organize eden Aynalı ile Boks İl Temsilcisi Ahmet Peker, Boğazlıyan Şekerspor Boks Antrenörü Kemal Akdağ ve emeği geçen yetkililere teşekkür etti.


Kızının genç yaşta vefatının kendilerini çok üzdüğünü dile getiren Bayer, bu tür organizasyonlarla adının yaşatılmasının yüreklerini bir nebze de olsa ferahlattığını belirtti.


Nagihan Bayer'in takım arkadaşı, Avrupa Şampiyonu Milli Boksör Meryem Karasu da ringlerin Nagihan Bayer'siz öksüz kaldığını, Bayer'in her zaman kalplerinde yaşayacağını dile getirdi.


Yaklaşık bir yıldır lenf kanseri tedavisi gören Nagihan Bayer, 23 Mart'ta Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetmiş, cenazesi Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde toprağa verilmişti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...