Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan İran'a gidiyor

/ Kaynak: DHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan İran'a gidiyor

Politika Haberleri  / DHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin davetine icabet edeceği açıklandı.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, İran'a Cumhurbaşkanı düzeyinde dört yıl aradan sonra yapılacak ziyarette Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin ikinci toplantısı düzenlenecek. Erdoğan'ın, İran'ın dini lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamaney ve Cumhurbaşkanı Ruhani'yle Tahran'da görüşmelerde bulunmaları öngörülüyor.
nbsp;
Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Dr. Hasan Ruhani'nin davetine icabet edeceği bakanların da yer aldığı bir heyetle, 7 Nisan 2015 tarihinde İran'a resmi bir ziyaret gerçekleştireceği belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:
nbsp;
"Ülkemizden İran'a Cumhurbaşkanı düzeyinde dört yıl aradan sonra yapılacak bu ziyaret vesilesiyle, Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin ikinci toplantısı düzenlenecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın, İran'ın dini lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamaney ve Cumhurbaşkanı Sayın Ruhani'yle Tahran'da görüşmelerde bulunmaları öngörülmektedir. Ziyaret sırasında Türkiye-İran arasındaki ikili ilişkiler tüm boyutlarıyla ele alınacak, ayrıca bölgesel ve uluslararası konular hakkında görüş teatisinde bulunulacaktır."

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...