Fenerbahçe'de dört sakatlık daha..

Fenerbahçe'de dört sakatlık daha..

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, 5-1 kazandığı Çaykur Rizespor maçında dört sakat birden verdi. Böylelikle sakat futbolcu sayısı 8'e yükseldi.

Sarı lacivertli ekibin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, 19. dakikada yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi ve yerini Mert Günok'a bıraktı. Bu dakikada Deniz Kadah'ın kafa vuruşunda direkten dönen topa Kweuke ile birlikte hareketlenen Volkan, rakibiyle aynı anda topa vurmak isteyince yerde kaldı. Tecrübeli kaleci, saha içinde yapılan tedavisi sonrası 26. dakikada oyunu terk etti.

Volkan'ın ardından Alper Potuk, Bruno Alves ve Mehmet Topuz da sakatlar kervanına katıldı.

İlk yarının son dakikalarında sakatlanan ve devreyi güçlükle tamamlayan Alves, ikinci yarıya çıkamadı; yerine Michal Kadlec girdi.

Orta saha oyuncusu Alper, baldırında çekme hissettiği için 56. dakikada yerini Emenike'ye bıraktı.

Mehmet ise mücadelenin son anlarında sakatlandı ama oyuncu değişikliği hakkı kalmadığı için bir süre daha maça devam etti. Ancak ağrılara dayanamayan Topuz, 85. dakikada sahayı terk edip kulübeye döndü. Böylece Fenerbahçe, maçı 10 kişiyle tamamladı.

Fenerbahçe'de böylelikle sakat futbolcuların sayısı 8'e yükseldi. Sarı lacivertliler'de Meireles, Kuyt, Egemen ve Diego Ribas sakatlıkları nedeniyle Rize'ye getirilmemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...