'Umudumuzu koruyoruz...'

/ Kaynak: AA
'Umudumuzu koruyoruz...'

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Basketbol Ligi'nde Rönesans TED Ankara Kolejliler'i deplasmanda 72-70 yenen Türk Telekom'da başantrenör Sunter açıklamalarda bulundu.

Türkiye Basketbol Ligi'nde Rönesans TED Ankara Kolejliler'i deplasmanda 72-70 yenen Türk Telekom'da başantrenör Ercüment Sunter, "Play-off ümidimizi koruyoruz" dedi.


Sunter, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, başkent derbisinin bekledikleri gibi çekişmeli geçtiğini söyledi.


Geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını belirten Sunter, "İki takım için de çok önemli bir maçtı. Genelde karşılaşmanın kontrolünü elimizde tuttuk ve kazandık. Önümüzde çok kritik 5 hafta var. Play-off ümidimizi koruyoruz. Burada alacağımız 4 galibiyet bizi kesin play-off'a taşır, 3 galibiyet ise şüpheli. Bu hedefimizi gerçekleştirmek amacındayız" diye konuştu.


- Rönesans TED Ankara Kolejliler cephesi


Ligde kalma mücadelesi veren Rönesans TED Ankara Kolejliler'in başantrenörü Burak Gören ise çok kritik bir maç kaybettiklerini ifade etti.


Gören, maçın çok sert geçtiğine işaret ederek, "İki takım da iyi oynadı. Teknik açıdan çok kaliteli değildi ama heyecan yönü ve basketbol açısından sertliği yüksek seviyede bir maçtı. Sonunda evimizde kritik bir maç kaybettik. Geride kalan 5 haftada kazanarak, ligde kalma hedefimizi gerçekleştirmek için her şeyi yapacağız" değerlendirmesinde bulundu. nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...