Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ve TFF'den açıklama geldi

Ve TFF'den açıklama geldi

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe kafilesinin Rize-Trabzon yolunda uğradığı saldırıyı kınayan bir açıklama yayınladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe kafilesinin Rize-Trabzon yolunda uğradığı saldırıyı kınayan bir açıklama yayınladı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:


Fenerbahçe'ye yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz


Bu akşam oynanan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının ertesinde Fenerbahçe kafilesine yönelik saldırıyı şiddetle kınıyor, tüm Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun diyor, saldırıda yararlanan araç şoförüne acil şifalar diliyoruz.


Bu saldırıyı sadece güzide bir kulübümüze değil Türk futboluna yapılmış bir saldırı olarak addediyor ve sorumluların yakalanıp bir an önce hakkettikleri cezayı almaları için Türkiye Futbol Federasyonu olarak olayın takipçisi olacağımızı beyan ediyoruz.


Bu vesileyle tüm futbol camiasına, nbsp;medyaya ve özellikle de yöneticilerimize, futbol ortamını geren, şiddeti kışkırtan beyanatlarından uzak durmaları ve tam bir sorumluluk bilinciyle hareket etmeleri gereğini bir kez daha önemle hatırlatmak istiyoruz.


Türkiye Futbol Federasyonu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...