Hamza Hamzaoğlu, "İstifadan döndü" iddiasını yalanladı

Hamza Hamzaoğlu, "İstifadan döndü" iddiasını yalanladı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın hocası, "Görev aldığım her kulüpte yarın ayrılacakmış gibi ama 10-15 yıl devam edecekmişim gibi çalışmalarımı sürdürürüm" dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "İstifadan döndü" iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Sarı-kırmızılıların hocası, "Allah göstermesin ama kötü gidişatta biz oturur en iyi kararı aramızda veririz. Görev aldığım her yerde yarın ayrılacakmış gibi ama 10-15 yıl devam edecekmişim gibi çalışmalarımı sürdürürüm. Hep uzun vadeli düşünürüm ama her an biteceğine de hazırlıklıyız. Ayrılık bile olsa doğru işleri yapmak çok önemli. İnşallah uzun yıllar çalışırım. Elbet bir gün ayrılacağız. O gün geriye baktığımızda iyi şeyler yaptığımızı görmek isteriz" dedi. Karabük maçının zorlu geçeceğini ifade eden Hamzaoğlu, "Bundan sonra hiçbir karşılaşma kolay olmayacak. Bir beraber ve coşkulu bir şekilde oynadığımız sürece kazanamayacağımız maç yok. İnşallah devamını getiririz. Kasımpaşa maçının devre arasında skor 2-0 iken hiç tereddüt etmedim. Sabırsızlıkla devre arası olsun diye bekledim. Konuşunca sorunlar çözüldü" ifadelerini kullandı.
Fikstür yorumu
Hamzaoğlu, "Fikstür avantajına inanmıyorum. Belki kağıt üzerinde avantaj-dezavantaj olabilir ama sahada her maç zorlu geçecek. Ligin sonu yaklaştıkça stres kendini daha fazla hissettirecek. Mümkün oldukça sakin olmaya ve sahadaki işimizi yapmaya çalışacağız. Futbolculukta ve antrenörlükte başarılı olmaktan ziyade bu sezon ilk yılımda şampiyon olmak beni heyecanlandırıyor. İnşallah bunu başarırım" diyerek sözlerini tamamladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...