TSYD'den Aziz Yıldırım'a çağrı

/ Kaynak: DHA
TSYD'den Aziz Yıldırım'a çağrı

SPOR Haberleri  / DHA

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Fenerbahçe'nin uğradığı saldırının ardından Başkan Aziz Yıldırım'a çağrıda bulundu.

TSYD, "Böyle çirkin ve vahim olayların yaşanmaması adına her türlü fedakarlığı yapacağımızı ve üzerimize düşen ne varsa tereddütsüz yerine getireceğimize söz veriyoruz" dedi.


Türkiye Spor Yazarları Derneği'nden yapılan açıklamada, "Futbolumuzun en güzide takımlarından Fenerbahçe'nin Trabzon Sürmene'de uğradığı, utanç verici, vahşi saldırıdan futbolcu ve teknik kadronun yara almadan kurtulması bizleri her ne kadar sevindirse de, olay karşısında isyanımız çok büyüktür.


Türkiye Spor Yazarları Derneği olarak, böyle çirkin ve vahim olayların yaşanmaması adına her türlü fedakarlığı yapacağımızı ve üzerimize düşen ne varsa tereddütsüz yerine getireceğimize söz veriyoruz.


Bu vesile ile şahsınızda, tüm sporcu ve teknik kadroya geçmiş olsun der, bundan sonraki müsabakalarınızda başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...