Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıda flaş gelişme!

Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıda flaş gelişme!

GÜNDEM Haberleri

Trabzon'un Sürmene ilçesinde akşam Çaykur Rizespor maçı dönüşünde Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan saldırının detayları netleşmeye başladı.

Saldırı karşı taraftan gelen bir araçtan yapılmış! Edinilen bilgiye göre, Çaykur Rizespor maçından dönen ve Trabzon Havalimanı'na giden Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse Sürmene ilçe girişindeki viyadük üzerinde karşı yönden gelen bir araç içerisinden bir kişinin pompalı tüfekle ateş ettiği belirlendi. Saldırı anının da Fenerbahçe otobüsünü takip eden polis aracında kayıtta bulunan polis kamerası tarafından görüntülendiği belirtildi. Araç plakası henüz belirlenemezken, olayın zanlılarının yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Öte yandan Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün silahlı saldırıya uğradığı bölgede inceleme yapan jandarma ekipleri, olay yeri yakında av tüfeği fişeğine ait bir tapaya rastladı.Sabah saatlerinde Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polislerin incelemelerinin ardından bölgeye jandarma olay yeri inceleme ekipleri de sevk edildi. İncelemelerini orta viyadüğün girişindeki refüjde yoğunlaştıran ekipler, burada av tüfeği fişeği tapası buldu.Delilin bulunduğu yeri numaralandıran ekipler, otobüsün saldırıya uğradığı yerle tapanın bulunduğu nokta arasındaki yaklaşık 250 metrelik alanın ölçümünü gerçekleştirdi.Ağaç dallarında av tüfeğine ait saçma izi bulundu
Olayın yaşandığı bölgedeki ormanlık alana çıkan yol kenarındaki bir ağacın dallarında da av tüfeğine ait saçma izi tespit eden ekipler, silahlı saldırının yapıldığı tahmin edilen bu alanı güvenlik şeridiyle kapatarak incelemesini yoğunlaştırdı.
Jandarma ekiplerinin bulduğu av tüfeğine ait fişek tapasının saldırıda kullanılıp kullanılmadığının, yapılacak incelemelerin ardından tespit edileceği bildirildi.
Bu arada inceleme nedeniyle trafiğe kapatılan Karadeniz Sahil Yolu Sürmene girişinin Trabzon istikameti, yeniden ulaşıma açıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...