Bosna Hersek'te kar geri geldi

/ Kaynak: AA
Bosna Hersek'te kar geri geldi

DÜNYA Haberleri  / AA

Bosna Hersek'in büyük bir bölümünde, sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, hava sıcaklığının önemli ölçüde düşmesine neden oldu.

Bosna Hersek Federasyonu Meteoroloji Kurumu'ndan alınan bilgiye göre, kar yağışı ve soğuk hava aralıklarla önümüzdeki hafta sonuna kadar etkisini sürdürecek. Yüksek rakımlı yerleşim birimlerinin yanı sıra başkent Saraybosna'da da etkili olan kar yağışı, günlük hayatı da olumsuz etkiliyor. Bu arada, Bosna Hersek Otomobil Motor Kulübü (BIHAMK) tarafından yapılan açıklamada da kar yağışı ve soğuk havanın bazı bölgelerde araç trafiğini de olumsuz etkilediği belirtilirken, özellikle Saraybosna-Olovo-Klandany, Prozor-Gornyi Vakuf, Novi Travnik-Bugoyno, Bugoyno-Kupres, Vlasenitsa-Sokolats-Saraybosna ve Gatsko-Tyentişte otoyollarını kullanacak sürücülere dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...