Fenerbahçe yönetimi olağanüstü toplanıyor

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe yönetimi olağanüstü toplanıyor

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçeli yöneticiler yarınki toplantıda, takım otobüsüne yönelik silahlı saldırıyı konu alacak

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, futbol takımı nbsp; kafilesini taşıyan otobüse yönelik silahlı saldırıyı değerlendirmek üzere yarın nbsp; olağanüstü toplantı yapacak. Aziz Yıldırım başkanlığında, kulüp binasında gerçekleştirilecek nbsp; toplantının ardından açıklama yapılması bekleniyor.
nbsp;
Sarı-lacivertli kulüp geç saatlerde yaptığı açıklamada, konuyla ilgili nbsp; ayrıntılı karar ve açıklamaları, yarın gerçekleştirilecek olağanüstü yönetim nbsp; kurulu toplantısı sonrası kamuoyu ile paylaşacağını duyurmuştu.
nbsp;
Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Çaykur nbsp; Rizespor maçı sonrası sarı-lacivertli takımı taşıyan otobüse yapılan saldırı nbsp; nedeniyle Mersin İdmanyurdu kupa maçının ileri bir tarihte oynatılması kararı nbsp; alındığı bildirildi.
nbsp;
Mersin İdmanyurdu maçının ertelenmesinin ardından Fenerbahçe Futbol nbsp; Takımı'nın antrenman programı da değişti. Takımın yarını izinli geçireceği, Süper nbsp; Lig'de 27. hafta mücadelesinin hazırlıklarına ise 7 Nisan Salı günü başlayacağı nbsp; açıklandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...