Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayserispor'da Sivasspor mesaisi başladı

/ Kaynak: AA
Kayserispor'da Sivasspor mesaisi başladı

SPOR Haberleri  / AA

Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 7 Nisan'da Medicana Sivasspor ile deplasmanda yapacağı çeyrek final rövanş maçının hazırlıklarına başladı.

Sarı-kırmızılı ekibin antrenmanı, teknik direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde Kadir Has Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Giresunspor ile dün ligde oynanan maçta forma giyen oyuncular, koşunun ardından idmanı tamamladı; diğer futbolcular ise yarı alanda topla çalıştı.Antrenman, sakatlığı süren Barış Özbek'ten yoksun gerçekleştirildi.
Teknik direktör Dumlupınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk hedeflerinin lig olduğunu ancak zengin kadroya sahip olmalarının kupada kendilerine avantaj sağladığını belirterek, "Dün önemli bir galibiyet aldık. Giresunspor, ligimizin önemli takımlarından biri. Deplasmanda ikinci mağlubiyetini aldı. Net bir sporla kazandığımız için mutluyuz. Yolumuza, hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Şimdi önümüzde Sivasspor maçı var. Onun hazırlıklarına başladık. Umarım Sivas'tan iyi bir sonuçla dönüp tur atlayan taraf biz oluruz" diye konuştu.
Kayserispor, Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı tek idmanla tamamlayacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...