TV8 Survivor Yeni Bölüm Canlı (TV8 izle SURVİVOR CANLI YAYIN)

TV8 Survivor Yeni Bölüm Canlı (TV8 izle SURVİVOR CANLI YAYIN)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor All Star Yeni bölümde neler yaşanacak merak konusu. Survivor yeni bölümde dokunulmazlığı kim kazanacak. TV8 survivor İzle.

Survivor All Star Yeni bölümde neler yaşanacak merak konusu. Survivor yeni bölümde dokunulmazlığı kim kazanacak. TV8 survivor İzle...TV8 Yayın Akışı, Survivor All Star 2015'te bu hafta dokunulmazlık oyunu oynanacak, neler olacak? 5 Nisan 2015 Pazar nbsp;TV8 yayın akışı ve TV8 canlı yayınını buradan bulabilirsiniz. TV8 Yayın Akışı, Survivor All Star'da bu hafta neler olacak? 5 Nisan 2015 Pazar TV8 nbsp;yayın akışı ve TV8 canlı akışını haberimizin detayında bulabilirsiniz.

TV8 CANLI YAYIN SURVİVOR İZLE

Bir birinden farklı formatlarla dikkat çeken TV8 programları yine bu akşam sizi ekran başına kilitleyecek. Bu akşam TV8 ekranlarında Survivor All Star 2015 dikkat çeken yapımlardan biri, Dominik'te devam eden yarışmanın en güzel anları ve yarışmalar yine sizlerle olcak. Bu akşam Survivor'da Dokunulmazlık Oyunu oynanacak, Ünlüler ve Gönüllüler kıyasıya yarışacak, ödülü kim alacak? İlgiyle izlenen yarışma programında bu hafta kim elenecek? nbsp;Survivor All Star bu akşam saat 20.00'da TV8'de sakın kaçırmayın! nbsp;

TV8 5 Nisan 2015 Pazar Yayın Akışı 07:00 Disney Çocuk Kuşağı 08:15 Kit Kittredge : Amerikalı Bir Kız 10:15 Şeffaf Oda (Yeni Bölüm) nbsp;11:30 Arda'nın Mutfağı 12:30 İşte Benim Stilim (Eleme Gecesi) 17:45 3 Adam 20:00 Survivor All Star (Yeni Bölüm) 00:15 Ütopya 01:15 Maral: En Güzel Hikayem 03:15 Hülya Avşar 04:15 Ver Fırına 05:45 Çok Güzel Hareketler Bunlar

Almeda'nın elenmesinin ardından moralsiz ve üzüntülü haliyle yarışa devam eden Merve Aydın'ın iddialı sözleri de dikkat çekti. Önce Ahmet Dursun'ın ardından da Almeda'nın elenmesini kabullenemeyen yarışmacı Survivor'da şampiyonluk için yemin etti.

ÖDÜL OYUNUNDA KAVGA!

Körebe oyununda, yarışmacılar birbirlerinin sırtında bulunan bayrakları almaya çalıştılar. Serenay ve Özlem arasındaki ödül oyunu düellosu Özlem'in sert hareketleri yüzünden kavgaya dönüştü. nbsp;Serenay'ı yere düşüren Özlem, nbsp;Seranay'ın tepkisiyle karşılaştı. nbsp;

TANER VE HAKAN DA TARTIŞTI

Ödül oyunu için yapılan düelloda karşı karşıya gelen Taner ve Hakan da tartıştı. nbsp;Taner, Hakan'ın sert hareketlerine sinirlenerek "Atmadığın yumruk kalmadı" dedi nbsp;ve küfür etti. Hakan ise "Bana küfür etme" diyerek karşılık verdi. Birbirleriyle tartışan ikili oyun sonrasında da münakaşaya devam etti. Bol tartışmalı geçen ödül oyununu ise Ünlüler takımı kazandı. nbsp;

HAKAN'DAN ANIL İÇİN İNANILMAZ TEKLİF

Hakan, serenay ve Merve Oflaz'la birlikte artık Anıl'ı görmezden gelmeye karar verdiler ve bu kararlarını Doğukan'a sordular. Doğukan da Anıl'ın ismini yazabileceğini söyledi.

"SERENAY ACİZ BİR KIZ"

Merve Aydın'ın Serenay Aktaş hakkındaki sözleri de son bölüme damga vurdu. nbsp;Survivor'da önceden yakın dost nbsp;olan Merve Aydın ve Serenay nbsp;birbirlerine düşman oldu. nbsp;Merve Aydın, Serenay için "Başkalarının fikirleriyle yaşayan aciz bir kız" yorumunu yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...