Constant ülkeyi terk etti!

Constant ülkeyi terk etti!

SPOR Haberleri

İki gün önce affedilen ancak Konya'ya götürülmeyen Constant Fransa'ya gitti. Constant, kulübü FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor.

Şu sıralar Bordo-Mavililer'de gündemi en çok meşgul eden konuların başında Kevin Constant geliyor. Kimseden izin almadan Batum'a giden, sigara ve alkol içerken görüntülenen Gineli futbolcu, Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Yaklaşık 1 ay boyunca takımdan ayrı olarak idman yapan Constant'ı başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ısrarı sonrası teknik patron Yanal, affetmişti... Ancak yönetimin canını sıkan asıl konu; Constant'ın avukatıydı... 27 yaşındaki yıldızın haklarını savunan avukatın; ırkçılık ve adam kayırmaktan dolayı Bordo-Mavili kulübü FIFA'ya şikayet edeceği ortaya çıkmıştı. Bunu duyan yönetim de avukatı görüşmek için Trabzon'a davet etmişti.

Constant ülkeyi terk etti!

'NEDEN 1 AY BEKLETTİLER?'

Görüşmenin yarın gerçekleşmesi beklenirken, teknik heyet ve yönetime tepkili olan Constant, Fransa'ya gitti. "Madem bu kadar kolay affediliyordum, neden beni 1 ay beklettiler" diyerek tavrını sürdüren Gineli, Fransa'da avukatıyla bir araya gelecek. İkili daha sonra birlikte Trabzon'a gelip başkanla görüşecek. Eğer anlaşma olmazsa oyuncunun sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesi gündeme gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...