Arın: 'Keşke sıkıntı olmasa da...'

/ Kaynak: AA
Arın: 'Keşke sıkıntı olmasa da...'

SPOR Haberleri  / AA

Adanaspor'un teknik sorumlusu Eyüp Arın, Denizlispor maçı sonrasında konuştu.

PTT 1. Lig'de Denizlispor'u 2-0 yenen Adanaspor'un teknik sorumlusu Eyüp Arın, "İkinci yarı biraz sıkıntı yaşadık ancak toparlanarak maçı kazandık" dedi.


Arın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın iki takım için de büyük önem taşıdığını anımsatarak, futbolcularının sahaya bu bilinçle çıktığını söyledi.


Maça iyi başladıklarını ve penaltıdan golü bularak ilk yarıyı önde bitirdiklerini aktaran Arın, "Kazanmamız gereken bir maçtı. İlk yarıyı farklı bitirebilirdik ancak tek golle devreye girdik. İkinci yarı biraz sıkıntı yaşadık ancak toparlanarak maçı kazandık" diye konuştu.


Arın, sezon sonuna kadar takımın başında olduğunu belirterek, "Keşke sıkıntı olmasa da hiç gelmesek. Sıkıntılı bir süreçten sonra aldığımız başarı camiamız tarafından da çok istenir. Camia tamamen bize odaklanmış görünüyor ancak benim elimde sihirli değnek yok, benim değneğim futbolcular. Futbolcularımız bu işi başaracak güçte ve kalitedir" değerlendirmesinde bulundu.


Arın, Fenerbahçe futbol takımının otobüsüne yapılan saldırıyı da kınadı.


"ÇOK KÖTÜ BAŞLADIK"


Denizlispor Yardımcı Antrenörü Riyaz Murat Özduran ise Adana'ya galibiyet için geldiklerini ancak maça çok kötü başladıklarını söyledi.


Adanaspor'un ilk penaltıyı kaçırmasının ardından toparlanmaya çalıştıklarını anlatan Özduran, "İkinci penaltıdan sonra ilk yarıyı çok dağınık, takım hüviyeti göstermeden bitirdik. İkinci yarıya daha iyi başladık ancak ikinci golü yedikten sonra takım tamamen kabuğuna çekildi. Adanaspor haklı bir galibiyet aldı tebrik ediyorum" yorumunu yaptı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...