Devletin zirvesinden tepki!

Devletin zirvesinden tepki!

SPOR Haberleri

Devletin zirvesi, Fenerbahçeli futbolcuları taşıyan otobüse yönelik silahlı saldırıyı kınadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saldırının ardından yetkililerden bildi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize valisi Ersin Yazıcı, Trabzon valisi Abdil Celil Öz ve Sürmene Devlet Hastanesi Başhekimi doktor Hakan Usta ile telefonda görüştü.

Başbakan Davutoğlu ise tepkisini sosyal medya üzerinden gösterdi ve "Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıyı kınıyorum. Tüm spor camiasına ve Fenerbahçe Spor Kulübü'ne geçmiş olsun. Faillerin en kısa zamanda yakalanıp adalete teslim edilmesi için tüm çalışmalar titizlikle sürmektedir. Trabzon valimizle görüştüm ve her türlü tedbirin alınması yönünde talimat verdim" mesajı yayınladı.
Meclis Başkanı Cemil Çiçek, saldırının ardından, Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'a "geçmiş olsun" telgrafı gönderdi.
Çiçek, "Futbola kan ve şiddeti karıştırmak isteyen kendini bilmeyenlerin futbol camiasından ayrı kalması gerektiğine inanıyorum" ifadelerini kullandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise, twitter hesabından, "Futbol barış ve ebedi dostluktur... Bu saldırı Fenerbahçe'ye değil, Türk futboluna yöneliktir" mesajını paylaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...