Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

VakıfBank Avrupa üçüncüsü

VakıfBank Avrupa üçüncüsü

SPOR Haberleri

Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final üçüncülük maçında VakıfBank, Chemik'i 3-0 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'in üçüncülük maçında VakıfBank, ev sahibi Chemik'i 3-0 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Organizasyonun ilk gününde Eczacıbaşı VitrA'ya 3-1 yenilerek final oynama şansını kaçıran kırmızı-siyahlılar, Polonya temsilcisi Chemik'e karşı aldığı galibiyetle Avrupa üçüncüsü oldu ve kürsüye çıkmayı başardı.

İlk sete iyi başlayan taraf olan Chemik, file üstünde etkili olarak ilk teknik molaya 8-5 önde gelirken, VakıfBank'ın oyunda dengeyi kurmaya başlamasına karşın ikinci teknik mola da 16-15 yine ev sahibi ekibin üstünlüğünde geçildi. Ardından oyunun kontrolünü eline alan kırmızı-siyahlılar, son bölümdeki etkili mücadelesiyle ilk seti 25-19 kazanıp 1-0 öne geçti.

İkinci sette ilk teknik molayı Chemik 8-6 galip durumda geçerken, VakıfBank, yakaladığı 7-1'lik seriyle ikinci teknik molaya 4 sayı farkla 18-14 önde girdi. Molanın ardından ise Polonya ekibinin 6-0'lık serisi geldi ve son bölüme gelinirken ev sahibi takım skorda 20-18 üstünlüğü yakaladı. File önünde Kübra Akman'ın görev almasıyla daha etkili olan VakıfBank, seti 25-21 kazanarak skoru 2-0 yaptı.

Karşılaşmanın üçüncü setinde Chemik'in direnci düşerken, VakıfBank rahat bir oyun ortaya koydu. İlk teknik molayı 8-5, ikinci teknik molayı ise 16-10 üstün durumda geçen kırmızı-siyahlılar, seti 25-17, maçı ise 3-0 kazandı.

VAKIFBANK: 3 - CHEMİK: 0
Salon: Azoty Arena
Hakemler: Karin Zahorcova (Çek Cumhuriyeti), Heike Kraft (Almanya)
VakıfBank: De Kruijf, Naz Aydemir Akyol, Costagrande, Rasic, Sheilla, Gözde Sonsırma (Gizem Örge, Kübra Akman)
Chemik: Bednarek, Ognjenovic, Werblinska, Veljkovic, Bjelica, Glinka (Zenik, Jagielo, Kowalinska)
Setler: 25-19, 25-21, 25-17
Süre:77 Dakika (24,29,24)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...