Abdürrahim Albayrak: 'Eskiden İnönü'ye gidip...'

Abdürrahim Albayrak: 'Eskiden İnönü'ye gidip...'

SPOR Haberleri

Abdürrahim Albayrak, Fenerbahçe'ye yapılan saldırıyı kınarken, "Eskiden İnönü'ye gidip karşılıklı şarkılar söylerdik. O günlere dönmemiz lazım" dedi.


Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, 4-2 yendikleri Kardemir Karabükspor maçı sonrası Fenerbahçe'ye yapılan saldırıyı kınarken, "Eskiden İnönü'ye gidip karşılıklı şarkılap söylerdik. O günlere dönmemiz lazım. Kulüp yöneticileri de söyledikleri sözlere dikkat etmeli" dedi.

Tüm Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dilekleriyle sözlerine başlayan Abdürrahim Albayrak, "Çok üzücü bir olay. Bence her şeyin bittiği an 2 gün önce milli formayı giyen oyuncuların zırhlı araçla gitmeleriydi. O görüntüleri geç saatlere kadar izledim ve çok özüldüm. Bu hafife alınacak bir olay değil. Bu bizim başımıza da gelebilir. Beşiktaş'ın da başka kulüplerin de başına gelebilir. Bu olayı Trabzonspor'a maletmek de mümkün nbsp; değil. Çok yönlü araştırmalar yapılıyor. Dilerim bunun failleri en kısa sürede yakalanır ve adalete teslim edilir. Kimsenin bunu kabul etmesi mümkün değil, Türk futboluna sürülmüş kara lekedir. Trabzonspor camiası da bununla ilgili açıklama yaptı. Söylenecek başka bir şey yok" dedi.

Kulüpler Birliği'nin toplanacağını vurgulayan Albayrak, "Sayın bakanımız da federasyon başkanımız da bütün kulüp başkanları orada olacak. İnşallah herkes bundan ders çıkartır, ders çıkartmalı da. Yarın başımıza neler gelecek, şimdiden düşünmemiz lazım. Boyut zaten kötüye gidiyor. Özellikle yöneticiler, herkes konuşurken dikkat tetmesi lazınm. İleri de bunlar nerelere kadar gideceğini düşünmeden konuşmamak lazım. Milyonlarca kişi bizleri dinliyor. İnsanlar, bizlerin ağzından çıktığı açıklamalardan sonra kendilerine yön veriyor. Bizler, kulüp başkanları ve yöneticileri artık el ele verip bunların çaresini bulmalıyoz. Bulmazsak, hepimizin çoluğu çocuğu var. Maçlara götürüyoruz. Maçtan çıktıktan sonra başımıza ne geleceğini bilemiyoruz. Eskiden İnönü Stadı'na giderken karşılıklı şarkılar söylerdik. nbsp; O günleri özlüyoruz, o günlere dönmemiz lazım. O günlere dönmezsek bu işleri düzeltemeyiz" ifadelerini kullandı.

TT Arena'da ilk kez gündüz maçı oynanmasıyla ilgili olarak ise Albayrak, "Futbolmuza ayrı bir güzellik ve renk getirdi. TT Arena'da ilk gündüz maçını oynadık. Herkes ailesiyle maça geldi. Hava da güzeldi ama her şey o olayın etkisi altında kaldı. Keşke o olay olmasaydı. Bu olay futbolcularımızı da etkiledi. Gündüz maçları güzeldir, devam etmesini diliyorum" diye sözlerini bitirdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...