Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mersin'de büyük sevinç

/ Kaynak: AA
Mersin'de büyük sevinç

SPOR Haberleri  / AA

Manisa Büyükşehir Belediyespor, 3. Lig'e yükseldi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup'ta lider Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin bitimine 1 hafta kala Sındırgı Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.


Manisa Mümin Özkasap Tesisleri'nde oynanan Sındırgı Belediyespor maçının ilk yarısını 1-0 önde tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, maçı 3-0 kazandı.


Ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğu garantileyen ve 3.Lig'e yükselen takıma şampiyonluk kupasını, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Başkan Vekili Arif Koşar verdi.


Kupa töreninde konuşan Koşar, kulüp başkanı ve yöneticileri ile futbolcuları tebrik ettiğini belirterek, "Süper Lig'de Manisa takımlarından Akhisar Belediyespor var, PTT 1. Lig'de Manisaspor'umuz var. Profesyonel olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor da eklendi. TFF Başkan Vekili olarak bu, bana onur ve gurur verdi" diye konuştu.


Spor tesisleri önünde üstü açık otobüslere binen futbolcular ve kulüp yöneticileri, şehir turu attıktan sonra Manolya Meydanı'na havai fişek gösterisi eşliğinde kutlama yaptı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...