Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor yöneticisinden olay sözler!

Trabzonspor yöneticisinden olay sözler!

SPOR Haberleri

Trabzonspor Yöneticisi Yakup Aslan, Fenerbahçe'ye yapılan silahlı saldırının ardından çok sert açıklamalar yaptı.

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Aslan, Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ile yaptığı görüşmenin ardından Beyaz TV'ye açıklama yaptı.

İşte Yakup Aslan'ın açıklamaları:

"Şoförün Allah korusun yoldan çıkması durumunda bir katliam olurdu. Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna geçmiş olsun. Cinayet gibi bir şey olurdu. Şehrimizin adı lekelenecekti. Trabzon ve Trabzonspor bunu hak etmiyor.

"BUNUN TARİFİ MÜMKÜN DEĞİL"

Biz kendi sahamızda oynadığımızda, bırakın taşı küfür dahi istemedik. Tepkisel olmayın dedik. Burada bizim maçımız da yok. Ondan sonra, son zamanlarda ileri geri konuşma durumu da yok. Bu nereden, nasıl çıktı, anlamış değilim.

Bunun tarifi mümkün değil. Biz kulüp olarak bu işin peşini bırakmayacağız. Bu kişi veya kişileri bulup, adalete teslim edilmeleri için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Spor mudur, terör müdür, neyse, sporculara yapılan bir hakaret. Bunun tarifi mümkün değil."

"BU ŞEHRİMİZ ADINA BİR UTANÇ"

"Bu şehrimiz adına bir utanç! Olay Fenerbahçe, Trabzon kavgası değil. Mahmut Bey'e onu dedim. Kızıp, bağırabiliriz ama birçoğumuz arkadaşız. Taraftarların bunu bilmesi lazım. Bizim Fenerbahçe ile bir münakaşamız bile yok. Bir kupa meselesi var, hukukçular onu yürütüyor.

Buradaki maç da güzel geçmişti. Bunu yapan taraftar olamaz. Bize bunun mal edilmesi olamaz. Trabzonsporlu birinin "Bunu yaptım" demesi beni yok eder. Biz daha önce de söyledik. Biz barışın, dostluğun sağlanması için her şeye hazırız. Bazı pürüzler var, onların kaldırıp kucaklaşmak lazım."

"TRABZON'A EN ÇOK FAYDASI DOKUNAN AZİZ BEY'DİR"

"Biz kimseyle düşman değiliz. Fenerbahçe, Türkiye'nin büyük bir kulübü ve bir Anadolu kulübü aynı zamanda. Trabzonspor'a geçmişte en çok faydası dokunan kulüp Fenerbahçe'dir. 3-5 sene önceki, Digitürk pastasından hisse almak konusunda Trabzonspor'u savunan Aziz Bey'di.

Taraftar bunu bilsin. Bir süreç var ama bu kavga, saldırı gerektirmez. Cinnet geçirmeyi gerektirmez. Mücadelemiz devam edecek ama bu çok farklı bir şey. En kısa zamanda bunu yapan kişi bulunur. En şiddetli cezaya çarptırılır. Toplum vicdanı inşallah böyle devam eder.

Allah korudu, Allah korudu."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...