Terim'in 'Tank'ı ile yollar ayrılıyor

Terim'in 'Tank'ı ile yollar ayrılıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Terim döneminde defans için Chedjou'dan önce istenen Obgonna'nın Juventus'dan ayrılacağı iddialar arasında

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un savunma oyuncusu Angelo Ogbonna'nın takımdan ayrılmak üzere olduğu iddia edildi. Çizme basınında yer alan haberde, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in gözdeleri arasında yer alan ve bir dönem sarı-kırmızılıların da istediği oyuncu için birçok takımın devrede olduğu belirtildi.


13 TAKIM İSTİYOR


26 yaşındaki futbolcunun talipleri arasında Arsenal, FC Sevilla, Valencia, Atletico Madrid, Benfica, Fiorentina, Lazio, Olympique Marseille, AS Monaco, Galatasaray, Schalke 04 ve Wolfsburg'un olduğu yazılırken, listeye Tottenham'ın da eklendiği kaydedildi.


Torino'dan büyük umutlarla alınan Angelo Obinze Ogbonna için satın alma opsiyonlu kiralık tekliflerine sıcak bakıldığı öne sürülüyor. Juventus devre arasında Galatasaray'dan Wesley Sneijder için 10 milyon euro civarında bir teklif sunarken, Alex Telles'i de 8 milyon euroya istemişti. Her ikisini reddeden Galatasaray yönetimi futbolcularını bırakmamıştı. Sezon sonunda savunmasna transfer yapmayı hedefleyen Galatasaray'ın Ogbonna için bir hamle yapıp yapmayacağı şimdiden merakla beklenmeye başlandı


OGBONNA - GALATASARAY HİKAYESİ


Galatasaray, Terim döneminde stoperdeki sıkıntısına Aurelien Chedjou transferi ile nokta koyarken Fatih Terim'in ise yönetime verdiği listenin ilk sırasında bambaşka bir isim vardı. Ogbonna'yı yönetime verdiği listenin ilk sırasına koyarken bu transferden sonuç çıkmaması ile birlikte Terim de Chedjou'ya razı oldu. Torino, Ogbonna için 11 milyon euro isterken, sarı-kırmızılılar ise bu transferden vazgeçmişti.


Kaynak: Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...