Son sözü Sneijder söyledi

Son sözü Sneijder söyledi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Karabükspor ile oynanan karşılaşmada 2 kez ağları sarsan Sneijder takımı 3 puanı hanesine yazdırırken başrol oynadı

Lider Galatasaray 3-0 öne geçtiği Karabükspor maçını zora soksa da 4-2 kazandı. Gündüz maçı sayesinde 35 bine yakın taraftara ev sahipliği yapan TT Arena'da "dakika 1 gol 1" olacaktı ama Hakan Balta'nın pasını Umut kontrol edemedi. Aslan'ın formda ismi Yasin, 26'da Abdulaziz'in hatasını affetmedi. 45'te Erdem frikiği 90'a yolladı, Muslera panter gibi uzandı. Melo'nun yokluğunda içine 'pitbull' kaçmış Hamit mükemmel top oynadı. Sneijder 48'de kazanılan frikiği iğne deliğinden geçirdi: 2-0. 59'da Bruma'nın pasını Umut gol yaptı: 3-0. 71'de Erkan Kaş'ın sert ortasını Hakan Balta kendi kalesine yolladı. 86'da 'kiralık Aslan' Furkan golü attı ve 5'e gidecek maç bir anda 3-2'ye geldi. İmdada Sneijder yetişti ve 90'da tabelayı belirledi. nbsp;


BALTA'YA FIRÇA
Maçın ilk yarısında kaptan Selçuk İnan'la tartışan Wesley Sneijder ikinci devrede ise Hakan Balta'ya patladı.


'BABA' BURAK'A SELAM
Galatasaraylı futbolcuları 4. golden sonra tribündeki takım arkadaşları Burak'a koşarak gol sevincini beşik sallayarak kutladılar. Hafta içinde bir kız çocuğu olan Burak Yılmaz takım arkadaşlarına alkışla teşekkür etti.


UMUT SERİYE BAĞLADI
Burak Yılmaz'ın yokluğunda ileri uçta şans bulan Umut Bulut, golünü atarak yine görevini yaptı. Başakşehir ve Kasımpaşa'nın ardından Karabük'ü de avlayan Umut, Arena'da üst üste üçüncü maçta (Erciyes, Başakşehir, Karabük) ağları havalandırdı. Ligde 10 gole ulaşan Umut, 13 kez ağları sarsan Burak'tan sonra takımın en skorer ismi konumunda.


WESLEY amp;YASİN AŞ
Kasımpaşa maçını Sneijder-Yasin ortaklığı ile çeviren Galatasaray'da Hollandalı yıldız dün de attığı iki golle başroldeydi. İkinci yarının başında nefis bir frikik golü atan Sneijder, skor 3-2 iken attığı golle takımını rahatlattı ve tabelayı belirledi.


TRABZON'A KART CEZALISI YOK
Karabükspor maçına sınırda çıkan Hamit ile Sneijder kart görmedi ve Trabzonspor deplasmanı öncesi cezalı duruma düşmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...