İsmail Kapan: 20. asrı kaybettik, bu asrı kaybetmeyelim

İsmail Kapan: 20. asrı kaybettik, bu asrı kaybetmeyelim

GÜNDEM Haberleri

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan ile yazarımız Osman Ünlü Balıkesir'de düzenlenen konferansta okurlarla buluştu.

Konferansa; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Birol Şahin, İhlas Holding Balıkesir Bölge Temsilcisi İsmet Çetinkaya, İhlas Holding çalışanları ve çok sayıda okurumuz katıldı. Ramazan Karaca'nın sunuculuğunu yaptığı konferansta konuşan İsmail Kapan, Orta Doğu'da yaşanan gelişmelere dikkat çekerek, şunları söyledi: "Bölgede doğan her boşluk, bir terör örgütü ile dolduruldu. Şimdi IŞİD diye bir örgüt çıktı. Güya Sünni bir yapılanma ama İslamiyet'le alakası yok. Bütün bunlar İslamiyet'i yanlış anlatmak için tezgahlanmış oyunlar." Bugün Türkiye'nin sınırlı gücüne rağmen dünyada çok iyi şeyler yaptığını ifade eden Kapan, "Eskiden Türkiye, Müslüman ülkelere çok fazla yardım edemiyordu. Bugün sadece 5-6 milyar doları sadece Suriye'den gelen kardeşlerimize harcıyoruz. 20. asır Türk milleti adına kayıp bir zaman dilimidir. 20. asrı kaybettik ama 21. asrı kaybetmememiz gerek" şeklinde konuştu. Daha sonra Osman Ünlü de, "İnsanı Saadete Götüren Yol" başlıklı bir konferans verdi. Kutsal toprakları duygu dolu kelimeler ile aktaran Ünlü, konferansın son bölümünde dinleyicilerden gelen soruları cevapladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...