2015 Kırgızistan güzeli 19 yaşındaki Dayana Omuraliyeva oldu

/ Kaynak: AA
2015 Kırgızistan güzeli 19 yaşındaki Dayana Omuraliyeva oldu

MAGAZİN Haberleri  / AA

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te yapılan "Miss Kırgızistan 2015" güzellik yarışmasının birincisi, 19 yaşındaki Dayana Omuraliyeva oldu.

Dünya Güzellik Kongresi Bişkek Temsilciliği'nin Kırgızistan Kültür ve Enformasyon Bakanlığının desteğiyle düzenlediği yarışmada ülkenin en güzel kızı ile bu yıl dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenecek yarışmalara katılacak güzeller belirlendi. Yarışmaya katılan 80 adayın arasından seçilerek finale kalan 40 aday, milli kıyafetleriyle sahneye çıktı. Dünya Güzellik Kongresi Başkanı Zamir Hüseynov'un jüri üyesi olduğu güzellik yarışmasında, 17 ila 27 yaş arasındaki adaylar podyumda yürüyerek kendilerini tanıttı. Yarışmaya Bişkek'ten katılan 19 yaşındaki Dayana Omuraliyeva, ülkenin en güzel seçildi. Ruslana Hamzina (19) ikinciliği, Barçın Kazakbayeva (22) da üçüncülüğü elde etti. Omuraliyeva, 15-30 Mayıs'ta Çin'de düzenlenecek güzellik yarışmasında Kırgızistan'ı temsil edecek. Tıp fakültesi öğrencisi Omuraliyeva, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülkenin en güzel kızı seçilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Omuraliyeva, finale katılan adayların çok güzel olduklarını belirterek, "Böyle bir sonucu beklemiyordum. Jüriye teşekkür ederim. Bana sürekli destek olan anneme de teşekkür ederim" dedi.

MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...