Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'nin kaptanlarından sert tepkiler!

Fenerbahçe'nin kaptanlarından sert tepkiler!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu saldırı hakkında açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe teknik heyeti ve futbolcular Rize deplasmanı dönüşünde yaşadıkları saldırının şaşkınlığını üstlerinden atamadı.


İSMAİL KARTAL'IN TEPKİSİ
Yaşananların futbolla ve sporla bağdaşmadığını vurgulayan Teknik Direktör İsmail Kartal, "Taşlanıyoruz, haksızlıklara uğruyoruz, daha önce silah çekilmişti, şimdi de kurşunlandık. Camia olarak birlik beraberlik içinde hareket ederek her engeli aşarız" ifadesini kullandı.


EMRE: "AMA YETER ARTIK"
Kaptan Emre Belözoğlu, "Bugüne kadar birçok olay yaşadık. Zırhlı araçların içinde seyahat etmeye de alıştık. Ama yeter artık" sözleriyle olaya tepki gösterdi.


VOLKAN: "HERALDE BUNDAN SONRA TARAYACAKLAR"
Bundan iki yıl önce de Trabzon deplasmanında Fenerbahçe kafilesine silah çekildiğini hatırlatan Volkan Demirel de, "O silah sonunda patladı. Yapanın yanına kâr kalıyor. Herhalde bundan sonra takım otobüsünü tarayacaklar" şeklinde konuştu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...