Uyuşturucu bağımlılarına bağ evi

Uyuşturucu bağımlılarına bağ evi

GÜNDEM Haberleri

Sentetik uyuşturucu bağımlıları için bağ evleri geliyor. Pakete alınan uyuşturucuyla mücadele kapsamında özel bir projeye start veriliyor.

Türkiye'nin kanayan yarası haline gelen sentetik uyuşturucu kullanımıyla ilgili somut adımlar atılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde sentetik uyuşturucularla ilgili mücadelenin startı verilmişti. Sağlık Bakanlığı, hastanelerde tedavi gören gençler için Türkiye genelinde bağ evleri kuracak.

CİDDİ BİR İLERLEME OLDU

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde görevli Doç. Dr. Umut Mert Aksoy, "Hükümet bu işe el attığından beri ciddi bir ilerleme kaydedildi. Türkiye genelinde bağ evleri kurulacak. Hastaneden çıkan gençler bu evde rehabilite olacaklar" dedi.

GENÇLER SPOR ETKiNLiKLERiNDE BULUNACAK

"En büyük sıkıntımız AMATEM ve ÇEMATEM'de tedavi gören gençleri takip edemiyorduk" diyen Aksoy, "Bakanlık Türkiye'nin dört bir yanına bağ evleri kuracak. Gençler, sosyal ve spor etkinlikleri yapacak" diye konuştu. nbsp;

Kaynak : Akşam

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...