Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zehra Çilingiroğlu Twitter'da alay konusu oldu!

Zehra Çilingiroğlu Twitter'da alay konusu oldu!

MAGAZİN Haberleri

Annesi Hülya Avşar ile bir reklam filmi için kamera karşısına geçen Zehra Çilingiroğlu sosyal medyada adeta alay konusu oldu.

Reklam filminde annesi Hülya Avşar'a; 'Ankara mı? Ne alaka anne' demesi sosyal medya da bir hayli konuşuldu. Burnundan konuşan Çilingiroğlu'nun, 'anne' yerine 'annağ' diye söylemesi takipçileri güldürdü.


İŞTE O TWEETLERDEN BAZILARI
*NE ALAKA ANNAAAĞ, ANKARADA DENİZ YOK ANNAAĞ #ZehraCılıngıroğlu


*Yaa Zehra Çilingiroglu nbsp;o nasıl bir annaaağğ (anne) dir o ?? Dfdhdkd


*Zehra cilingiroglu gibi anneme YA ANNAA dedim saklandigim yeri bulursa dilimi keser


*Zehra Çilingiroglu'nun anne yerine annağ demesi hahhaha


*Hülya annağğ kızın okumaya gidiyo ne marinası ?? #ZehraCilingiroglu


Büşra Kamış/Türkiye Gazetesi

##tgvideo##

REKLAM FİLMİNDEN BAKIN NE KADAR ALDI?

Avşar yaptığı açıklamada, ilk kez bir reklam filminde kızı Zehra ile birlikte oynadığını, kızı ile birlikte 3 reklam filmi daha çekeceklerini belirtti. Avşar, aile konsepti devam ettikçe eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile de oynayabileceklerini kaydetti. Avşar, kızı Zehra'nın reklamdan ne kadar pay aldığıyla ile ilgili soruya ise, "Kızımın hakkı neyse Allah katında görevimi yaptım. Ama aldığı parayı da harcatmadım" yanıtını verdi. Avşar, "Her reklamda bir öncekinden daha çok kazanıyorsunuz. Ancak gayrimenkul daha fazla oldu" diye konuştu. Hülya Avşar'ın bu reklam filminden 1 milyon TL aldığı iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...