Güzel Köylü'nün oyuncusuna şok!

Güzel Köylü'nün oyuncusuna şok!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Güzel Köylü'nün güzel oyuncusu Su Kutlu, gittiği bir mekanının çalışanlarıyla karakolluk oldu. Kutlu'nun garsonları tekmelediği iddia ediliyor

Olay, önceki gün gece yarısında Muğla il merkezinde bulunan bir barda meydana geldi. Geç saatlere kadar mekanda eğlenen Güzel Köylü dizisinin Sude'si Su Kutlu, iddiaya göre işletmenin kapanma saati olan saat 01.00'da dışarı çıkmak istemedi. Uyarılara aldırış etmeyen oyuncu, daha sonra elindeki alkolü dışarıda içmek için almak istedi. Çalışanların buna izin vermemesine sinirlenen Kutlu, iddiaya göre garsona tekme ve yumruk attı.


POLİSİ ARADI
Kutlu, başka bir garson tarafından kolundan tutularak dışarı çıkarıldı. Kutlu, polisi arayarak darp edildiğini öne sürdü. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından sağlık kontrolüne götürülen Kutlu'nun alkollü olduğu ileri sürüldü. Daha sonra karakola getirilen Kutlu, işletme sahipleri ve çalışanlardan şikayetçi olduğunu söyledi. Kutlu'nun iddiaları üzerine polis güvenlik kameralarının kaydını incelemeye aldı. İşletme sahipleri de kendilerine iftira atıldığı gerekçesiyle Kutlu'dan davacı oldu.
Güzel Köylü'nün oyuncusuna şok!

"ALKOLÜN ETKİSİYLE KONTROLDEN ÇIKTI"
İşletme sahipleri, "Burası 40 yıllık işletme. Burada kavga gürültü olmaz. Biz genç oyuncuya gerekli izahları yaptık ama alkolün de etkisiyle kontrolden çıktı. Bize hakaret etti, çalışanımızı tekmeledi, yumruk attı. Buna rağmen iftira atıp davacı olunca biz de kendisinden davacı olduk. Olay kameralarımız tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntüler de bizi doğruluyor" dedi.


SU KUTLU KİMDİR?
Su Kutlu ilk olarak bir reklam filminde boy göstermiş bir isim. 2012 yılında Hayatımın Rolü adlı yapımda Amelya karakterini canlandıran Su Kutlu, 2013 yılında Ali Ayşeyi Seviyor adlı yapımda Nazlı karakterini, aynı yıl yayınlanan Çalıkuşu adlı dizide ise Mişel karakterini canlandırmıştır.


1.62 metre boyunda ve 42 kilogram ağırlığında olan genç oyuncu güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 1991 doğumlu olan Su Kutlu'ya oyunculuk hayatında başarılar diliyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...