Fenerbahçe'ye yapılan saldırıyla ilgili gelişme!

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe'ye yapılan saldırıyla ilgili gelişme!

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıya ilişkin, soruşturma başlattı.

Cumartesi akşamı Sürmene ilçesi girişinde gerçekleştirilen ve otobüs şoförünün yaralandığı saldırıya ilişkin Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldı. Soruşturmaya konu suç ise, 'olası kastla birden fazla kişiyi öldürmeye teşebbüs' olarak belirtildi.


İŞTE O AÇIKLAMA


Açıklamada, "4 Nisan Cumartesi gecesi Rize'den Trabzon havalimanına gelmekte olan ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün mensuplarını taşıyan otobüse saat 22.00 sıralarında muhtemelen av tüfeğiyle ateş edilmiştir. Olayla araç sürücüsü başından yaralanmış araçta maddi hasar meydana gelmiştir. Araç sürücünün baş kısmında muhtemelen av tüfeğinden atıldığı düşünülen saçma nüvesi çıkarılarak incelenmek üzere el konulmuştur. Olay mahallinde delil olma ihtimali olan materyaller ve 1 adet av tüfeği bulunmuştur. Bunlar üzerinde kriminal incelmeler devam etmektedir. Ayrıca olayla ilgili geniş kapsamlı incelemeler yapılmaktadır. Somutlaştığında kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir" ifadeleri yer aldı.


Adli yönden şüpheli veya şüpheliler hakkında Sürmene Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Silahla adam öldürmeye teşebbüs, olası kast ile birden fazla kişiyi öldürmeye teşebbüs ve mala zarar verme" suçlarından soruşturma başlatıldığı da belirtilen açıklamada "Olayla ilgili olması muhtemel her türlü delil Başsavcılığımızda değerlendirilmektedir. Basına yansıdığı gibi internet ortamında tehdit mesajları bulunan M.D. isimli şahıs gözaltına alınmış halen soruşturası devam etmektedir" denildi.


2 KİŞİ SERBEST


İnfiale yol açan saldırıyla ilgili, Twitter hesabından "Fenerbahçelileri Trabzon havaalanına, yol güzergahına bekliyoruz. Biz nöbetteyiz. Havaalanına giremeyeceksiniz. Burası Trabzon" yazan kişi ve profil fotoğrafındaki arkadaşı gözaltına alınmış; ifadelerinin alınmasının ardından 2 şüpheli de serbest bırakılmıştı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...