Saldırı yapılan tüfekte parmak izi tespit edildi

Saldırı yapılan tüfekte parmak izi tespit edildi

SPOR Haberleri

Çaykur Rizespor maçı sonrası havalimanına dönen Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırıda kullanılan silahta parmak izi tespit edildi

Fenerbahçe kafilesine Trabzon yolunda düzenlenen silahlı saldırıda, önemli bir delile ulaşıldı. Saldırıda kullanılan ve dere yatağında bulunan tüfekte parmak izi tespit edildi.
nbsp;
Trabzon Valis Öz, Milliyet'e konuştu:
Fenerbahçe kafilesine Trabzon yolunda düzenlenen silahlı saldırıda, önemli bir delile ulaşıldı. Saldırıda kullanılan ve dere yatağında bulunan tüfekte parmak izi tespit edildi. Çaykur Rize Spor maçının ardından karayoluyla Trabzon gelen Fenerbahçe kafilesine yönelik saldırıda önemli gelişme yaşandı. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Milliyet'e yaptığı değerlendirmede, olayın ardından başlatılan aramada bulunan tüfekte parmak izi bulunduğunu açıkladı.
Vali Öz, "Parmak izi net değil ama karşılaştırılabilir nitelikte" dedi. Trabzon'daki güvenlik birimleriyle yaptığı günlük toplantı sonrasında Milliyet'in sorularını telefonda yanıtlayan Öz, kentteki güvenlik birimlerinin detaylı çalışmaya devam ettini söyledi. Vali Öz, görgü tanıkları ve bölgedeki avcıların da bilgisine başvurulduğunu söyledi.
Tolga ŞARDAN - Ankara



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...