Sakaryaspor taraftarı Aksararay'da markete saldırdı: 4 yaralı

/ Kaynak: DHA
Sakaryaspor taraftarı Aksararay'da markete saldırdı: 4 yaralı

SPOR Haberleri  / DHA

HATAY'dan Erzin Belediyespor maçından 2-0'lık galibiyetle dönen Sakaryaspor taraftarları, bir marketin önünde tartıştığı 3 kişiyi dövdü.

3 kişinin markete sığınması üzerine taraftarlar marketi taşladı, market sahibine de saldırıp, raflardaki bazı malzemeleri yıktı.
nbsp;Olay, saat 01.00 sıralarında Aksaray E- 90 karayolundaki bir markette meydana geldi. Spor Toto 3'inci ligde mücadele eden Sakaryaspor, dün Erzin Belediyespor ile Hatay'da maç yaptı. Maçın ardından taraftarlar 54 EA 726 plakalı otobüsle, Sakarya'ya dönmek üzere yola çıktı. Taraftarlar Aksaray'da geldiğinde, yol üzerindeki bir marketin önündeki otomobilde bulunan Zülfikar Arıbaş (21), Ahmet Arıbaş (27) ve Mehmet Yıldız (25) ile belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre taraftarlar 3 kişiyi dövdü. 3 kişi de markete sığındı. nbsp;
nbsp;MARKETE DE SALDIRDILAR
nbsp;Öfkeli taraftar grubu, 3 kişiye markette de saldırdı. Markete taş atan taraftarlar, market sahibi Ogün Han'a da (34) saldırıp, raftaki bazı malzemeleri yere yıktı. Çevredekilerin polise haber vermesi, üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavga polisin müdahalesiyle sona erdi. Yaralı 4 kişi ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 40'ın üzerindeki taraftar gözaltına alındı. nbsp;
nbsp;Market sahibinin kardeşi Gökhan Han, ''3- 4 kişi bir araçtan bizim markete müşteri olarak indi. O sırada otobüsteki taraftarlar bunlara saldırdı. Araçlarını taşladılar. Aralarındaki sorun nedir bilmiyorum. Onlarda markete sığındı, bu sırada taraftar marketi taşladı'' dedi.
nbsp;Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...