TFF'de Fatih Terim sürprizi

TFF'de Fatih Terim sürprizi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı sonrası Riva'da büyük bir zirve gerçekleştiriliyor. Zirveye Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de katıldı

Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı sonrası Riva'da büyük bir zirve gerçekleştiriliyor. 4'lü görüşmede TFF Başkanı Demirören, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Türktiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i Riva'da yer alan TFF Merkezi'nde ağırlıyor. Bu toplantının ardından saat 14.00'te Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin başkanları, TFF Merkezi'nde Bakan Kılıç, Demirören ve Gümüşdağ ile bir araya geldi.Taraflar, yaşanan saldırı sonrası Fenerbahçe kulübünün önümüzdeki haftalarda oynayacağı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarının durumunu ve böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için alınacak tedbirleri görüşecek. Toplantının ardından basın açıklaması yapılacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...