Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeşil Deniz'de düğün eğlencesi var

Yeşil Deniz'de düğün eğlencesi var

MAGAZİN Haberleri

Bu haftadan itibaren yeni gününde, Pazartesi akşamları 19:55'te ekrana gelecek Yeşil Deniz'de bol kahkaha, bol eğlence yine sizleri bekliyor.

Başrollerini Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik ve Melis Babadağ'ın paylaştıkları dizinin yeni bölümünde Emin ve Emine'nin aksiliklerle dolu düğün eğlencesi ekrana taşınıyor. Cemil'in kına gecesinin ortasında Safiye'ye ilanı aşk etmesi sadıçları bir anda zor bir durumun içine atmıştır. Emine ise annesinin altınları da alıp kaçtığını öğrenince büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ertesi sabah kendisini bir ahırda bulan Cemil, neler yaşandığıyla ilgili en ufak bir şey hatırlamamaktadır. Cemil'in içki içtiğini zanneden Mehmet Ali Hoca ise bu kez ona karşı anlayışlı davranmayacaktır. Öte yandan Sami'nin ortadan kaybolmasını fırsat bilen Bahri, babasının kasabalıya olan borçlarını ödemek için harekete geçer. Ancak bunun için Emin ve Emine'nin düğün gününü seçmiş olması küçük bir aksiliğe neden olacaktır. Şükrü oğlunun düğüne gelecek midir? Emin ve İsmail arasındaki dargınlık son bulacak mıdır? Düğün eğlencesi bütün hızıyla sürerken Cevriye'nin kasabadan ayrıldığını öğrenen Kenan ne yapacaktır?

Yeşil Deniz, yeni bölümleriyle, her Pazartesi 19.55'te TRT1'de... nbsp; nbsp;

Yeşil Deniz nbsp;24. Bölüm 2. Fragmanı izlemek için tıklayın...

Yeşil Deniz'de düğün eğlencesi var

Yeşil Deniz'de düğün eğlencesi var

Yeşil Deniz'de düğün eğlencesi var

Yeşil Deniz'de düğün eğlencesi var

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...