Arkadaşının düğününden dönen genç kazada öldü

Arkadaşının düğününden dönen genç kazada öldü

YAŞAM Haberleri

Aydın'ın bir arkadaşının düğününden dönerken, önünde ani fren yapan plakası belirsiz kamyonete arkadan çarptığı motosikletiyle yola savrulan genç öldü.

Aydın'ın Kuyucak İlçesi'nde, bir arkadaşının düğününden dönerken, önünde ani fren yapan plakası belirsiz kamyonete arkadan çarptığı motosikletiyle yola savrulan 23 yaşındaki Hakan Uğur öldü. Kaza, dün saat 23.30 sıralarında, Denizli- Aydın Karayolu üzerinde meydana geldi. Bir arkadaşının Pamukören Mahallesi'ndeki düğün törenine katılan Hakan Uğur, Horsunlu Mahallesi'ndeki evine dönmek üzere 09 F 8948 plakalı motosikletiyle yola çıktı. Görgü tanıklarının ifadesine göre; ani fren yapan bir kamyonete arkadan çarpan kasksız sürücü Uğur, yola savruldu. Lastik ve gübre satışı yaptığı işyeri bulunan Uğur, kanlar içinde yerde kaldı. Kimliği belirlenemeyen sürücü plakası belirsiz kamyoneti ile olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Uğur'un kaza yerinde öldüğü belirlendi. Yapılan incelemenin ardından Uğur'un cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Uğur'un 5 ay önce vatani görevini tamamlayıp memleketine döndüğü öğrenildi. Jandarma, kaza yerinden kaçan kamyonetin ve şoförünün belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...