Survivor'da Turabi ve Hakan kavga etti! (TV8 CANLI)

Survivor'da Turabi ve Hakan kavga etti! (TV8 CANLI)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor All Star'da bu haftaya Turabi ve Hakan damgası vurdu.Yeni ödül oyununda Turabi'nin Hakan'a vurması Survivor yapımcısı Acun'u rahatsız etti.

Survivor All Star'da bu haftaya Turabi ve Hakan damgası vurdu. Yeni ödül oyununda Turabi'nin Hakan'a vurması Survivor All Star yapımcısı Acun Ilıcalı'yı rahatsız etti. Survivor All Star'da Turabi, sembol yarışmasında bayrağı almak için Hakan'a tekme attı. Bunun üzerine Acun ılıcalı, Turabiyi affetmedi. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, aynı yarışmacının 3 yanlış hareket yaptığı için artık sadece yarışmadan diskalifiye edilmesinin söz konusu olmayacağını ve 1 hafta boyunca Turabi'nin yarışmalardan men edildiğini söyledi. Turabi'nin bir daha bu şekilde bir davranış sergilerse yarışmadan eleneceğini açıklayan Acun Ilıcalı, bunun son ikaz olduğunu söyledi. Gönüllüleri ada konseyine yollayan dokunulmazlık oyunu bu kez Ünlüler takımının oldu. Hakan dokunulmazlık oyununda çok iyi bir performans ortaya koydu. Ünlüler takımı 5 Nisan 'daki dokunulmazlık oyununu 10'a 6 gibi farklı bir skorla kazandı. nbsp;

Survivor All Star'da bu haftaya Turabi ve Doğukan damgası vurdu. 20.bölüm fragmanında ödül oyununu kaybeden Turabi çılgına dönüp, Doğukan'a saldırıyor. Peki bu olaydan sonra Turabi Çamkıran diskalifiye oldu iddiası doğru mu? İşte Survivor 2015 All Star 20.bölüm fragmanı ve detayları...

TV8 CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

TURABİ 'Yİ YAKAN HAKAN OLAYI


Turabi 'yi elenmenin eşiğine getiren Hakan ile kavgası sembol oyunu sırasında oldu. Hakan yarışı bitirip bayrağı kaptı. Turabi 'de aynı bayrağa hücum etti. Hakan 'ın elinden bayrağı almak için de fiziksel şiddet uygulayıp ayağıyla koluna bastı. Bu hareketi ile 1 hafta oyunlardan men cezası aldı. nbsp;
nbsp;
SURVİVOR ALL STAR ADA KONSEYİ KİM ELENECEK KİM YAZILDI?


Survivor All Star 5 Nisan ada konseyinde gönüllüler gergin bir elemeye çıktı. Turabi , Hilmicem ve Taner üçlüsü Nadya , Bozok ve Özlem 'in de katılımıyla kurdukları grupla takımın en iyilerinden biri olan Sahra 'nın adını yazdı. Sahra bu hafta elenmek üzere ada konseyinden adı çıkan isim oldu.

ELENMEK ÜZERE ADI YAZILAN SAHRA TURABİ 'YE PATLADI
nbsp;
Ada konseyinden adı elenmek üzere çıkan Sahra , Turabi ve Hilmicem 'e patladı. Sahra , "Burda bir tane yalancı, insanlara hakaret eden hoyrat kendini bilmez bir şampiyon var. Bu şampiyonun yanında bir şampiyon daha var. O şampiyona çok şaşırıyorum içinden hiç beklemediğim bir insan çıktı. Korkaklık hiç bana göre değil. Turabi ve Hilmi çıkarsa Duygu'ya yaptıklarını yaparlar. Korkak yarışmak bana göre en kötü şey. Ben kimseden korkmuyorum ben köle değilim. Köle olanlar düşünsün" dedi. nbsp;


Turabi Çamkıran kimdir?


Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli'de doğmuştur.
nbsp;
Çocukluğu Mersinde geçti. Lise öğrenimini de Mersin'de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu.
nbsp;
Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı.
nbsp;
Turabi Çamkıran, Türkiye'de yenildiği bir "Muay Thai" maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland'a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü.
nbsp;
Tayland'ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak PARA kazanmıştır.
nbsp;
Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak PARA kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar vermiş.
nbsp;
Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon "Benimle Dans Eder misin ?" dans yarışmasına katılmış, 6. Hafta üçüncü olarak elenmiştir.2013 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler'in olduğu "Yetenek Sizsiniz Türkiye" adlı yarışmaya katıldı.
nbsp;
Türkiye'de Birçok ünlü sanatçı ile Klip ve Konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda Sektöründe önde gelen firmaların Turneleri ve düzenlediği organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.
nbsp;
2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Turabi Çamkıran da "gönüllüler" takımında yarıştı.
nbsp;
Hakan Hatipoğlu kimdir?


8 Kasım 1979, Çanakkale'de doğan Türk milli sporcu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu.
nbsp;
Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir. Hakan, Milli bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak Su Topu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda yer almıştır.



Survivor'da dün akşama Turabi- Hakan kavgası damgasını vurdu. Survivor'da Turabi'nin oyun sırasında Hakan'a vurması Acun Ilıcalı'yı kızdırdı. Acun Turabi'yi bu hafta oynanacak oyunlardan diskalifiye etti. Acun, Turabi'nin aynı hareketleri bir defa daha yapması halinde Ada'dan gönderileceğini duyurdu! Survivor All Star'da her hafta birisiyle sorun çıkartan Turabi bir kez daha diskalifiye olduğu için Acun Ilıcalı tarafından ceza verildi. Turabi sembol yarışmasında bayrağı almak için Hakan'ın ayağıyla ittiği için diskalifiye oldu.

İŞTE O ANLAR


Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, aynı yarışmacının 3 yanlış hareket yaptığı için artık sadece yarışmadan diskalifiye edilmesinin söz konusu olmayacağını ve 1 hafta boyunca Turabi'nin yarışmalardan men edildiğini söyledi. Turabi'nin bir daha bu şekilde bir davranış sergilerse yarışmadan eleneceğini açıklayan Acun Ilıcalı, bunun son ikaz olduğunu söyledi.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...