Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş-Başakşehir maçında Fenerbahçe'ye sürpriz hazırlığı!

Beşiktaş-Başakşehir maçında Fenerbahçe'ye sürpriz hazırlığı!

SPOR Haberleri

Kulüpler Birliği ve Başakşehirspor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe'ye jest yapmak için görüş birliğine vardı.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nı taşıyan otobüsün Trabzon'da silahlı saldırıya uğraması Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Yediden yetmişe herkesin tepki gösterdiği bu olay sonrası futbol camiasının bütün üyeleri saldırıyı kınayan bildiriler yayınladı.

En sert ve kararlı duruşu gösteren isimlerin başında gelen Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman arasında bugün önemli bir telefon görüşmesi gerçekleşti. Aynı zamandan Başakşehirspor'un başkanlığını yapan Gümüşdağ, Fenerbahçe'ye yapılan saldırıdan duyduğu üzüntüyü ifade edip, "Sayın başkan bu akşam Başakşehir ile oynayacağınız maçta Fenerbahçe'ye bir sürpriz yapalım" dedi. Orman ise, "Ben de aynı görüşteyim, ne gerekirse yapmaya hazırız" cevabını verdi.

Başkanlar arasındaki bu ortak mutabakatın ardından Beşiktaş ile Başakşehirspor arasında bu akşam saat 20.00'de oynanacak maçta iki takımın Fenerbahçe'ye bir sürpriz yapacağı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...