Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Belözoğlu patladı: "Bu suikast girişimi..."

Emre Belözoğlu patladı: "Bu suikast girişimi..."

SPOR Haberleri

Emre Belözoğlu, Trabzon'da takım otobüsüne yapılan saldırıyı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Çaykur Rize maçı dönüşü takım otobüsüne yapılan saldırıyı yorumladı.

"Bu kadar basit mi!"
"Bu tam anlamıyla bir suikast girişimi... Düşünün biz gece 22.30'da öldürülüyorduk bir gün sonra 13:.30'da arkadaşlarımız attıkları gole seviniyorlar. Bu kadar basit mi? Bu iş futbol olmaktan çıktı. Bu yaşananların ardından biz Trabzon'a nasıl gideceğiz, onlar Kadıköy'e nasıl gelecek? Resmen kan davasına çevrildi. Kim temizleyecek bilmiyoruz."

"Yabancı gelmez"
Kuyt tesislerde ağlıyordu. Türkiye Futbol Federasyonu yabancıyı serbert bıraktı. Haydi iyi bir yabancı getirsinler. Bu saatten sonra iyi bir yabancı gelmez. Eldeki mevcut yabancılar da gider. Adamlara ne diyeceksiniz. Fenerbahçe - Trabzonspor olayı deseniz bir dert, ülke içi bir sorun deseniz ayrı bir dert. Tüm dünya (basın) bizden bahsediyor.

"Çok yorulduk"
Bu iş şampiyonluk mücadelesi falan değil. Spordaki herkes kendi işini Fenerbahçe üzerinden görmek istiyor. Yorulduk. Gerçekten yorulduk. Bizim dışımızda birileri el atsın nasıl çözüm bulacaklar bilmiyorum ama birileri bir şey yapmalı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...