Zlatan'dan MLS'e mi gidiyor?

Zlatan'dan MLS'e mi gidiyor?

SPOR Haberleri

Zlatan Ibrahimovic, MLS'e gideceği yönünde çıkan söylentiler hakkında konuşurken, Amerika futboluna yeşil ışık yaktı.

Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain forması giyen Zlatan Ibrahimovic, çıkan trıansfer söylentileri hakkında konuşurken, MLS'deki hayranlarını sevindirecek sözler söyledi.


İsveç basınına konuşan Zlatan Ibrahimovic, MLS iddialarının sorulması üzerine, ''Gazetecilerin sıkça sorduğu bir soru. Burada hala iki yıllık sözleşmem bulunuyor. Bu süreçte ne olacağını şimdiden söylemek zor. Eğer bir fırsat gelirse, Amerika ilginç bir deneyim olabilir. Arkadaşım Thierry Henry orada oynuyor ve bana çok fantastik bir yer olduğunu söyledi. Henry MLS hakkında çok olumlu şeyler düşünüyor. Dediğim gibi, uygun bir fırsat gelirse önümüzdeki 2-3 yıl içerisinde değerlendirebilirim'' ifadelerini kullandı.


İsveçli yıldız, Bordeaux maçından sonra kullandığı sert ifadeler sonrası Fransa'da çok eleştirilmiş ve sezon sonunda Paris Saint Germain'den ayrılacağı iddia edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...