Rıdvan Dilmen'den TFF'nin kararına sert tepki!

Rıdvan Dilmen'den TFF'nin kararına sert tepki!

SPOR Haberleri

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'deki maçların bir hafta ertelenmesine tepki gösterdi.

NTV Spor'da yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin uğradığı silahlı saldırının ardından TFF'nin, Kulüpler Birliği'nin de onayı ile ligleri bir hafta ertelemesine tepki gösterdi.

Sadece Süper Lig'deki maçların ertelenmesinin yanlış olduğunu kaydeden Dilmen, "Talihsiz bir olay. Ateş düştüğü yere yakar. Tatil kararını neden alındı demem, ama Bursaspor, Konya kulüp de Adana, Bandırma, Diyarbakır, Göztepe'nin günahı ne? 18 takım dışındaki kulüplerin, Kulüpler Birliği yok mu? Oralarda olay olsun da 1. Lig'de olay olmasın mı diyorlar. O zaman bu tavır değil. TFF tavır almadı. Tavrı amatör maçları da erteleyerek alırsınız. Bu tavır değil, menfaat. Rekabet bu rekabet. Araya rekabet girmemiş olsa Bandırma'daki maçı da ertelersin. Cizre'de de Van'da da Bandırma'da da olaylar oluyor. Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'in federasyonu olsun onlar da kendine başka federasyon kursun o zaman" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...