Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Apple Watch çıkış tarihi kesinleşti

Apple Watch çıkış tarihi kesinleşti

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın geçtiğimiz aylarda tanıtımını yaptığı Apple Watch'un çıkacağı tarih netleşti

Apple'ın son lansmanında detayları iyice belli olan Apple Watch'un web sayfasında çıkış tarihi güncellendi. Belirlenen tarih 10 Nisan oldu. 10 Nisan saat 00:01'den itibaren kullanıcılar cihazı ön sipariş vermeye başlayabilecek.


İŞTE MODEL MODEL APPLE WATCH FİYATLARI
İki hafta içinde sona ermesi beklenen ön sipariş döneminin ardından cihazlar sahiplerine ulaştırılmaya başlanacak.Cihaz, nbsp;24 Nisan'da ilk olarak ABD, İngiltere, Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong ve Japonya'da vitrinlerdeki yerini alacak.


APPLE WATCH İLE KASADA ÖDEME DE YAPABİLİYORSUNUZ


Apple'ın online ödeme sistemi Apple Pay de Apple Watch'u destekliyor ve ödeme yaparken saatinizi kullanabiliyorsunuz.


INSTAGRAM'A GİRİP SAATİNİZLE FOTOĞRAFLARI BEĞENEBİLİYORSUNUZ


Instagram'ı dahi saatiniz üzerinden takip edebilirsiniz. Örneğin Instagram üzerindeki akışı görüp fotoğrafları da beğenebilirsiniz. Bunun için telefona ihtiyacınız yok!


Apple Watch telefonunuzla iletişim kurmak için Bluetooh haricinde Wi-Fi ağını da kullanıyor. Bu sayede evin içindeyken Bluetooth mesafesi sorun olmaktan çıkıyor.


App Store'dan indirilebilen Apple Watch uygulaması ile saat ve telefon birbirine entegre oluyor.


TEK ŞARJ 18 SAAT PİL ÖMRÜ


Tek şarjda pil süresi 18 saati bulan Apple Watch'u mıknatıslı şarj aparatıyla şarj etmek oldukça basit… Bunun dışında Apple Watch Sport'un yapımında kullanılan alüminyum diğer alaşımlara göre yüzde 60 daha dayanıklı ve daha hafif…


BİLDİRİMLER HEMEN SAAT EKRANINA GELİYOR


Ayrıca iPhone'a gelen bildirimler otomatik olarak Apple Watch üzerinde de görüntülenebiliyor. Örneğin gelen bir SMS veya çağrı bildirimini anında saatiniz üzerinden görebiliyorsunuz.


Saat, iletişim, fitness ve sağlık özelliklerine ek olarak WatchKit sayesinde Apple Watch, yeni uygulamalara da açık hale geliyor. Siri Watch üzerinden konuşarak aktif hale geliyor. "Hey Siri" komutu ile farklı görevleri yerine getirebiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...