Çanakkale yağmura teslim

Çanakkale yağmura teslim

YAŞAM Haberleri

Çanakkale'de sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren yağmur su baskınlarına neden oldu

Şiddetli yağış nedeniyle bazı cadde ve sokakları sular altında kaldı, araçlar yollarda mahsur kaldı. Meteorolojinin Çanakkale için yaptığı şiddetli yağış uyarısı saat 19.30'dan itibaren kendisini göstermeye başladı. Önce gök gürlemeye başladı, akşam karanlığını ise şimşekler aydınlattı. Beraberinde ise yağmur gök delinmişçesine yağmaya başladı. İki saat boyunca aralıksız ve çok şiddetli bir biçimde yağmaya başlayan sağanak yağışa dışarıda yakalanan vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Çok sayıda cadde ve sokak yağmur suyu rogar ızgaralarının tıkanması ve yoğun yağmur suyunu kaldırmayınca sular altında kaldı.
Su birikintileri oluşan caddelerde sürücüler yolu göremedikleri için ilerlemekte zorlandı. Yollarda biriken sular araçların kapı hizasını geçti. 18 Mart Stadyumu yakınlarında su biriken Kayaalp Caddesi'nde mahsur kalan bir araç çekici tarafından kurtarıldı. Bazı işyerlerini ise su bastı. İşyeri sahipleri, yardım talep ettikleri belediye ekiplerinin gelmemesine tepki gösterdi.


Şiddetli yağış saat 21.30 sıralarında hafifledi. Cadde ve sokaklarda biriken yağmur suları belediye ekiplerinin tıkanan yağmur suyu rogar ızgaralarını temizlemesiyle akıp gitti. Sağanak yağışın gece boyu sürmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...