Fenerbahçe saldırısında soruşturma sürüyor

Fenerbahçe saldırısında soruşturma sürüyor

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçe otobüsüne gerçekleştirilen saldırıyla ilgili geniş kapsamlı soruşturma sürdürülüyor

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırının ardından şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için başlatılan geniş kapsamlı soruşturma sürdürülüyor.
Çaykur Rizespor-Fenerbahçe arasında 4 Nisan Cumartesi oynanan maçın ardından sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüse Karadeniz Sahil Yolu Sürmene girişinde düzenlenen saldırıyla ilgili güvenlik güçlerinin çalışmaları devam ediyor.
Çevredeki vatandaşların ve görgü tanıklarının bilgisine başvuran ekipler, şüphelendikleri bazı kişileri emniyet müdürlüğüne getirerek, burada olayla ilgili sorular sordu.
Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkan Yardımcısı Emrullah Gölcük ve diğer yetkililerin de katılımıyla yürütülen soruşturma, Sürmene Emniyet Müdürlüğünde yürütülüyor.
Çalışma kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen 3 kişinin bilgisine başvuruldu. Söz konusu kişilerden biri işlemlerinin ardından emniyetten ayrıldı, diğer iki kişinin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
Öte yandan, olaydan önce Twitter'da sarı-lacivertli takımın Trabzon'a gelişiyle ilgili tehdit içerikli paylaşımda bulunan M.D'nin de serbest bırakıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...